Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φόρεσε τα παπούτσια που επέστρεψαν από τα 50's και κάνουν θραύση!

Τα έχουμε όλες στο σπίτι μας!

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φόρεσε τα παπούτσια που επέστρεψαν από τα 50's και κάνουν θραύση!

Η Μυρσίνη από τις «Άγριες Μέλισσες» φόρεσε τα παπούτσια που επέστρεψαν από τα 50's και κάνουν θραύση!

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, που την απολαμβάνουμε καθημερινά στη νέα αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι μία από τις πιο στυλάτες και εντυπωσιακές γυναίκες!

Η τηλεοπτική Μυρσίνη φοράει ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι φέτος της μόδας, αλλά στην πραγματικότητα η εμφάνισή τους έχει γίνει από το 1950.

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη "φωτιά"! Η συνταρακτική σκηνή της Βιολέτας με τον Κωνσταντή!

Αν δεν υπάρχει στη δική σας ντουλάπα τότε θα υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα της μητέρας σας!

Πρόκειται για αυτό το κλασσικό μαύρο ζευγάρι γόβες, με χαμηλό τακούνι και τύπου mule!

Η Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται την σύζυγο του Δούκα Σεβαστού, έχει μια γκαρνταρόμπα άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή για εκείνη την εποχή.

Αυτά τα παπούτσια ανήκουν σε εκείνα που μας εντυπωσιάζουν κάθε φορά που τα βλέπουμε!

Δείτε τα:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φόρεσε τα παπούτσια που επέστρεψαν από τα 50's και κάνουν θραύση!

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις που έχεις ξαναδεί τον Κωνσταντή!

Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις από που γνωρίζεις τον Κωνσταντή από τις Άγριες Μέλισσες! Και όμως δεν θα πήγαινε το μυαλό σου ποτέ σε αυτόν τον ρόλο!

Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του. Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

Άγριες Μέλισσες: Θα πάθεις πλάκα μόλις δεις από που γνωρίζεις την Πηνελόπη!

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην μικρή οθόνη όμως! Ποιος ήταν ο ρόλος στον οποίο τον πρωτοείδαμε; Και όμως ο ηθοποιός συμμετείχε σε μια εξίσου επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο»!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο tv έθνος μάλιστα, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και τα ταξίδια που έπρεπε να κάνει στην Κύπρο: «Όχι, δεν με κούρασαν τα ταξίδια, γιατί το συμβόλαιο που είχα με τη σειρά ήταν για τέσσερις μήνες. Δεν ήθελα και παραπάνω, για να σου πω την αλήθεια...».

«Βρέθηκα την σωστή στιγμή στο σωστό σημείο που λένε. Ο Αντρέας Γεωργίου έψαχνε τον ρόλο του “Αλέξη” που τον είχε με συγκεκριμένο τρόπο στο μυαλό του. Θυμάμαι που μου είπε: “Εσύ είσαι ο Αλέξης”.