Γιάννης Σπανός: Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της οικογένειάς του!

Για όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη!

Γιάννης Σπανός: Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της οικογένειάς του!

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα της οικογένειας του Γιάννη Σπανού, που έφυγε από την ζωή πριν από περίπου μία εβδομάδα και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μετά από χρόνια μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια «έφυγε» από την ζωή την περασμένη Πέμπτη!

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη σε κλίμα οδύνης, στην περιοχή που μεγάλωσε και αγάπησε, το Κιάτο.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου καλλιτεχνών και μη για να τιμήσουν το σπουδαίο έργο του και να αφήσει έστω και ένα λουλουδάκι στην μνήμη του.

Έτσι, η οικογένειά του θέλησε να ευχαριστήσει το πλήθος που παρευρέθηκε στην κηδεία του και τίμησε τον καλλιτέχνη!

Δημοσίευσαν ένα μικρό κείμενο που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με κάθε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας και εκείνους που παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας Γιάννη Σπανού, η οικογένειά του».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Το συγκινητικό δημόσιο μήνυμα του Γιάννη Σπανού!

Γιάννης Σπανός: Η ανατριχιαστική περιγραφή για το θάνατο του - «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τον είδα με...»!

Μια ανατριχιαστική περιγραφεί για τον θάνατο του Γιάννη Σπανού έκανε πρόσωπο από το περιβάλλον του. «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και τον είδα με...».

Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη μέσα στο σπίτι του στο Κιάτο Κορινθίας και η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον Γιάννη Σπανό βρήκε ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης. Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν η μονάκριβη ανιψιά του Σπανού, Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μη μπορώντας να βρει τον θείο της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο του προκειμένου να τον εντοπίσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο που έμενε μόνιμα πλέον. Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι του και, όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα Γιάννη Γιάννη και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» δηλώνει στην εφημερίδα Espresso συντετριμμένος.

«Ο γιατρός μας είπε πως ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε ήδη παγώσει. Έφυγε το φιλαράκι μου» καταλήγει με λυγμούς.