Δύσκολες ώρες για παίκτρια του YFSF! «Επιδεινώθηκε ο θυροειδής από τη στεναχώρια και...»!

«Έκανε έξαρση...»!

Δύσκολες ώρες για παίκτρια του YFSF! «Επιδεινώθηκε ο θυροειδής από τη στεναχώρια και...»!

Δύσκολες ώρες για παίκτρια του YFSF, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Επιδεινώθηκε ο θυροειδής από τη στεναχώρια και...»!

Η ίδια είναι τραγουδίστρια και την περυσινή σεζόν την είδαμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar».

Ο λόγος για την Μελίνα Μακρή, που ήταν μέλος του συγκροτήματος Vegas και σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open.

YFSF: Η πιο αγαπημένη παίκτρια έχει το πιο πολύχρωμο σπίτι! Αποκλειστικό....

Η Μελίνα Μακρή είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έφυγα από τους Vegas ένιωθα μέσα μου θλίψη. Έφυγα από κάτι που για μένα ήταν σαν σπίτι, οικογένεια. Κάτι που χτίσαμε από το 0 με τα παιδιά. Τότε έκανε έξαρση και ο θυροειδής μου, επιδεινώθηκε και πήρα βάρος, πήρα 10 κιλά».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην χρόνια σχέση της εκφράζοντας την επιθυμία να φέρει σύντομα στον κόσμο ένα παιδάκι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μελίνα Μακρή: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό του YFSF!

Το πρώτο μήνυμα μετά τον τελικό του YFSF έστειλε η Μελίνα Μακρή.

Η τραγουδίστρια θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την στήριξαν.

Η Μελίνα Μακρή, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο show μεταμφιέσεων, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνιση της, ενώ έγραψε στην λεζάντα της:

«Το YFSF ήταν ένα ταξίδι απρόσμενο για εμένα, μια εμπειρία που με άλλαξε και θα μου μείνει αξέχαστη!Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας τέτοιας μεγάλης παραγωγής και συνεργάστηκα με τόσο αξιόλογους ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες!Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που εργάστηκαν,μας στήριζαν και μας βοηθούσαν μπροστά και πίσω από της κάμερες, στους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε όλη αυτή τη διαδρομή, στην όμορφη παρέα των συμπαικτών μου και σε όλους εσάς που μου δείξατε την αγάπη και την υποστήριξη σας!!! love you all!! I have nothing......if i don't have you!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μελίνα Μακρή yfsf