Φαίη: "Άδειασε" την Κάτια Ταραμπάνκο on air! «Τώρα και να κερδίσει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ατάκα "φωτιά" της παρουσιάστριας!

Φαίη:

Η Φαίη Σκορδά δε δίστασε και "άδειασε" on air την Κάτια Ταραμπάνκο για όσα ειπώθηκαν στο χτεσινό επεισόδιο! «Τώρα και να κερδίσει...»! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό» θέλησε να σχολιάσει τα όσα έγιναν χθες βράδυ στο επεισόδιο του GNTM και όσα αποκαλύφθηκαν για το bullying που ασκεί η Κάτια Ταραμπάνκο και οι "FF" στην Ελευθερία.

Φαίη Σκορδά: Δέχτηκε λουλούδια από γοητευτικό άντρα στον αέρα της εκπομπής της! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά. βγήκε εκτός εαυτού και ξεκαθάρισε πως πλέον ακόμα και να κερδίσει η συγκεκριμένη παίκτρια δε θα έχει κανένα απολύτως νόημα λόγω της συμπεριφοράς της.

«Τώρα και να κερδίσει η Κάτια που είναι και μια κούκλα; Τι να το κάνω; Μετά από αυτά που είπε στο χτεσινό επεισόδιο, και να κερδίσει τι να το κάνει; Θεωρώ πως η Ελευθερία, είτε είναι καλή είτε είναι κακή, δεν έβρισε ποτέ κάποιον! Τώρα μου αρέσει η Ελευθερία και η Μαρίνα» ενώ συμπλήρωσε «Δε μένω φυσικά στο ριάλιτι. Μένω σε αυτά τα συγκεκριμένα κορίτσια που φέρονται άσχημα. Και το χειρότερο είναι ότι κερδίζουν τηλεοπτικό χρόνο από αυτό»! Ήταν τα λόγια της γνωστής παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο με την "έκρηξη" της παρουσιάστριας:

Φαίη Σκορδά: Τρομερές αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε η Άννα Μπαζάν από το GNTM! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο "Πρωινό" με αφορμή το θέμα της Άννας Μπαζάν για το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε.

Οι αποκαλύψεις της ήταν συγκλονιστικές... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Καρρά: Κόβει την ανάσα με μαστίγιο και μικροσκοπικά εσώρουχα! Η εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: "Το ορφανοτροφείο είναι στη Θεσσαλονίκη, είναι εξαιρετικό. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι... "άνθρωποι". Να σας πω ότι τη τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί διαπίστωσα ότι δεν είναι απλό να βρεθούν παιδιά εκεί. Πρέπει να υπάρχει εντολή εισαγγελέα και είναι πολύ δύσκολο το νομικό πλαίσιο."

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Το Star διέλυσε Ant1, Alpha και ΣΚΑΙ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...