Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κοντό σορτσάκι και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τι έκανε εντύπωση;

Κορίτσια.... την προσοχή σας!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε κοντό σορτσάκι και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τι έκανε εντύπωση;

Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε και έβαλε κοντό σορτσάκι και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της! Τι έκανε εντύπωση; Μεγάλη προσοχή κορίτσια!

Η τραγουδίστρια, έχει καταφέρει μετά από σκληρή δουλειά να αποκτήσει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν έβαλε ένα κοντό σορτσάκι και τόνισε τα υπέροχα πόδια της.

Ποια λεπτομέρεια όμως έκανε την διαφορά και την κοίταγαν όλοι; Η σούπερ hot Μελίνα, έβαλε ένα ζευγάρι ασημένια παντοφλάκια και πήγε το στιλ της σε άλλα επίπεδα.... Αν κι εσύ έχεις ένα παρόμοιο ζευγάρι στην ντουλάπα σου, μην το αφήνεις να πάει χαμένο! Είναι statement piece... Iδού και οι σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Τρομάξαμε! Αγνώριστη σε φωτογραφία με παραπάνω κιλά και πολύ κοντό μαλλί!

Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω! Αντέχετε να δείτε;

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω, κάνοντας μια απίστευτη δημόσια εμφάνιση. Αντέχετε να δείτε;

Η τραγουδίστρια έκανε μια από πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις της και είχε γίνει talk of the town. Καθώς όπως είπαμε τα ρούχα της ήταν ανδρικά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ συγκέντρωσε παλιά τζιν του Αντώνη Ρέμου και τα μεταποίησε σε φόρεμα και το αποτέλεσμα που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό.

undefined

Με αυτό το look η τραγουδίστρια βρέθηκε στα MAD το 2018 και η Υβόννη Μπόσνιακ είχε γράψει στο Instagram της;

«Νομίζεις πως είναι μόνο ένα φόρεμα. Για εμένα όμως ήταν πολύ περισσότερο.... Φτιαγμένο με πολύ αγάπη (Όπως εννοείται το κάθε κομμάτι μας) .... Απλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχουν πολλοί παραπάνω λόγοι να το αγαπώ.... Είναι για την Μελίνα μου.... Αυτό είναι το πρώτο -πρώτο κομμάτι που είναι φτιαγμένο όλο με το χέρι μου, δεν χρησιμοποιήθηκε πατρόν ή μηχανή... απλά κάποια παλιά τζιν, μια κούκλα ραπτικής, κλωστή και βελόνα.... Μην φανταστείτε ότι κάθομαι και ράβω όλη μέρα εδώ, έχω τους ειδικούς στο ατελιέ μου, την καλύτερη ομάδα που κάνουν εξαιρετική δουλειά.... Και ποιος περίμενε ποτέ ότι η Μελίνα θα φορούσε παλιά ρούχα του Αντώνη μου;! ? Σε ευχαριστώ @lilamari1 και @officialaslanidoumelina για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!!!!».

Μελίνα Ασλανίδού: Φόρεσε ρούχα πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και βγήκε έξω