Κάτια Δανδουλάκη: Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα! «Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων...»

«Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου...»!

Κάτια Δανδουλάκη: Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα! «Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων...»

Τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη προκαλούν ανατριχίλα! Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων...»!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Κάτια Δανδουλάκη μεταξύ διάφορων θεμάτων μίλησε και για τον άντρα της ζωής της, τον Μάριο Πλωρίτη.

Η ίδια συγκινήθηκε και συγκίνησε και εμάς μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου της είπε:

«Αυτή ήταν μια συνέντευξη που τη ζήλεψα πάρα πολύ, με την Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να την είχα κάνει εγώ, την έκανε εξαιρετικά η Έλενα. Ξέρω ότι συγκινήθηκες τώρα…».

Με την Κάτια Δανδουλάκη να απαντάει χαρακτηριστικά:

«Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος.

Ήθελα ένα παιδί. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ζούσαμε χώρια και όχι μόνο αυτό, υπήρχε και μια γυναίκα άρρωστη που δεν γινόταν. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω ένα παιδί μαζί του. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής της Κάτιας Δανδουλάκη! Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες...Για πρώτη φορά αποκάλυψη...

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση και συγκλόνισε με όσα είπε για τη μητέρα της. Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στο “Πρωινό”.

Κάτια Δανδουλάκη: Δύσκολες ώρες! Η κύστη στον εγκέφαλο και η κατάθεση ψυχής...

«Με κούρασε ο “πρωταθλητισμός”. Κάποια στιγμή έπαθα κατάθλιψη, την έβγαλα από πάνω μου μέσα σε ένα χρόνο. Ήρθα στη ζωή μετά από εφτά αποβολές που έκανε η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν 12 χρόνια άρρωστη. Είχε μια κύστη στον εγκέφαλό της και δεν με αναγνώριζε.

Μιλούσε κανονικά η μητέρα μου, αλλά μου μιλούσε σαν να ήμουν ένα παιδί ξένο. Όταν “έφυγε” η μητέρα μου είπα “τώρα είναι πια χωρίς ανάσα” γιατί το άλλο είχε φύγει πριν από 12 χρόνια. Ο αργός θάνατος είναι ο πιο βασανιστικός»,