Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει: «Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, τότε που τα κατάφερνα...»!

Ο λόγος για την...

Ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει: «Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, τότε που τα κατάφερνα...»!

Αποκαλύπτει η ηθοποιός από το «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, τότε που τα κατάφερνα...»!

Σε μία τρομερή εξομολόγηση κατέφυγε μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς που βλέπουμε στη σειρά του Ant1. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε πως έχει χρόνια να κάνει καθημερινό και πως η αντοχή της πλέον δεν είναι ίδια με τότε.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το ηθικό της Μαρίνας αναπτερώνεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια ζει! Καταιγιστικές οι εξελίξεις (5/11)!

Ο λόγος για την Μαρίνα Ψάλτη η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» είπε: «Δεν ξέρω αν έκανα καλά που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Στα 18 μου μπήκα στη σχολή Καλών Τεχνών και μόλις την τελείωσα, έδωσα σε μια δραματική σχολή. Χωρίς να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη πως θέλω να αφήσω τη ζωγραφική για το θέατρο. Πήγα λίγο να δοκιμάσω και κόλλησα».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήρθε ένα τηλεφώνημα στα καλά καθούμενα, να υποδυθώ τη μητέρα της Δανάης Σκιάδη και είπα ναι. Έχω να κάνω καθημερινό από το 1821, που τότε ήμουν μικρή και μια χαρά τα κατάφερνα. Τώρα που έχω μεγαλώσει δεν ξέρω. Έχω δυνάμεις, δεν λέω ότι είμαι γριά, αλλά…».

Μιλώντας στην κάμερα του Ant1 δεν έκρυψε και την αδυναμία της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»: «Η τηλεόραση άλλαξε την πορεία μου. Από την Λάμψη με έμαθαν και μετά προχώρησα στο θέατρο. Είμαι χαρούμενη που φέτος έχει ανοίξει η τηλεόραση και γίνονται δουλειές. Βλέπω φανατικά τις Άγριες Μέλισσες…».

Ηθοποιός της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Ηθοποιός της αγαπημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός που παίζει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και τον σύντροφό της, Στράτο Διακάκη.

Ηθοποιός της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Αυτός είναι το τέλος της σειράς!

Σύμφωνα με τη Real είναι έγκυος το πρώτο της παιδάκι μαζί με τον αγαπημένο της, που έχουν κάνει δημόσια εμφάνιση, χωρίς όμως να δώσουν τροφή για σχόλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ευτυχισμένη, απολαμβάνει την επιτυχία που γνωρίζει και σύντομα θα αναλάβει και τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.