Παρουσιαστής "αδειάζει" δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Έχει παραισθήσεις»;

Η ατάκα "φωτιά" που θα συζητηθεί!

Παρουσιαστής

Δε διστάζει και "αδειάζει" δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωστός παρουσιαστής! Η ατάκα "φωτιά"... «Έχει παραισθήσεις»;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της ως παρουσιάστρια, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα, είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Η εμφάνιση που αναδεικνύει την κορμάρα της!

Η ατάκα της αυτή προκάλεσε πανικό στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», με τον Δημήτρη Παπανώτα να παίρνει "φωτιά" και να "αδειάζει" την γνωστή παρουσιάστρια. «Έχει παραισθήσεις; Δεν αντικατέστησε ποτέ τη Σταματίνα. Μια φορά καλεσμένη την είχαμε όταν έλειπε η Σταματίνα. Μήπως νόμιζε ότι την αντικατέστησε τελικά; Από την καριέρα μας τι βλέπεις; Χρειαζόμασταν βοήθεια από την Κωνσταντίνα; Να έρθει να την βοηθήσουμε να το δεχτώ» ήταν τα λόγια του.

Από τη μεριά της η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε «Η παρουσιάστρια έλειπε 20 μέρες και η Κωνσταντίνα ήρθε μία».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τα κιλά της που τους άφησε "κάγκελο"! Ατάκα "φωτιά"!

Μια αποκάλυψη για τα κιλά της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους άφησε όλους "κάγκελο". Η ατάκα της ήταν υπονοούμενο - "φωτιά".

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η παρουσιάστρια και όπως ήταν λογικό δεν γινόταν να μην έρθει η αναφορά στην τηλεόραση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή ένα σχόλιο που της έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για τα πόδια της αποκάλυψε κάτι που έγινε στο καμαρίνι την ώρα που ετοιμαζόταν. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει αν θα την δούμε στο My Style Rocks 3!

«Στο καμαρίνι πριν, μου είπαν ότι η τηλεόραση με παχαίνει. Το ξέρω, για αυτό την έκοψα», είπε με χιούμορ.

«Πόλεμος» για Σπυροπούλου - Αραβανή και δεν είναι για το My Style Rocks!

Ξέσπασε «πόλεμος» για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή και όχι, δεν είναι για το «My Style Rocks»!

Οι δυο παρουσιάστριες, όπως είχε αναφερθεί, «ξεμαλλιαζόντουσαν» για την θέση της παρουσιάστριας στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το «Just the Two of Us» επιστρέφει στους τηλεοπτικές μας δέκτες από τον Ιανουάριο του 2020 με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, από την συχνότητα του Open.

Αυτό το διάστημα, γίνονται οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και στην θέση των διαγωνιζομένων.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τον μουσικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή θα περάσουν από δοκιμαστικό για να καθίσουν στην καρέκλα του κριτή.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ο Νίκος Καρβέλας, ενώ αυτός που αρνήθηκε είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.