Μπέσυ Μάλφα: Η εξομολόγηση της ηθοποιού συγκλονίζει! «Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω στο κεφάλι, γελούσα...»!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού...

Μπέσυ Μάλφα: Η εξομολόγηση της ηθοποιού συγκλονίζει! «Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω στο κεφάλι, γελούσα...»!

Μία τρομερή εξομολόγηση από τη Μπέσυ Μάλφα! Συγκλονίζει η αποκάλυψη της ηθοποιού. «Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω στο κεφάλι, γελούσα...»!

Η κορυφαία ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με έναν ομοφυλόφιλο άντρα, στον αγαπημένο της σύζυγο Γεράσιμο Σκιαδαρέση αλλά και στην μεγάλη ασθένεια που βίωσε.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο μοναχογιός τους και είναι κούκλος!

«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου».

Η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τη σχέση της με έναν ομοφυλόφιλο άντρα: «Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ. Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της η οποία την ταλαιπώρησε στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση. Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο. Τους είπα μόνο ότι θα κάνω μια εγχείρηση στον αυχένα, που έχω ούτως ή άλλως τρεις κοίλες και όταν ήρθαν να με δουν στο νοσοκομείο, τους είπα την αλήθεια».

Μπέσυ Μάλφα: H αποκάλυψη για την άγνωστη ασθένεια!

H αγαπημένη Μπέσυ Μάλφα αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, όπου έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες σειρές.

Μιλώντας στο star.gr, εξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπουμε στη μικρή οθόνη, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει με τελευταία της δουλειά το σήριαλ «Ζωές παράλληλες» για την τούρκικη τηλεόραση: «Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Συγκεκριμένα έχω να δεχτώ κάποια πρόταση εδώ και τέσσερα χρόνια.» Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά το GNTM!

Οι κόρες της Μπέσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Νίκη και Όλγα, ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών στο θέατρο. Η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας για τις κόρες της απαντάει: «Γνωρίζω κάποιοι με συμπαθούν και κάποιοι με αντιπαθούν στον χώρο μας. Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε ή όχι το όνομα μου τις κόρες μου, αν άνοιξαν ή έκλεισαν πόρτες.»

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Όσα δεν γνωρίζαμε για την παρουσιάστρια! Δεν φαντάζεστε που έχει μεγαλώσει...

Η Μπέσυ Μάλφα είναι από τους ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από το ήθος και την αξιοπρέπειά τους. Πριν λίγο καιρό ξέσπασε κάνοντας μηνύσεις κατά όσων έγραφαν ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Μιλώντας στο star.gr αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: «Είχα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο. Έκανα εγχείρηση και αυτό στην Ελλάδα θεωρείται ταμπού. Υπάρχει άγνοια. Οι Έλληνες γιατροί είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος δε θα πρέπει να φοβάται.»

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Τα απίστευτα μηνύματα που δέχεται για το Survivor - «Εύχομαι να μην έχετε επιλέξει έναν άντρα ο οποίος ονομάζεται...»!

Την Μπέσυ Μάλφα φέτος την απολαμβάνουμε στον πετυχημένο της μονόλογο, Shirley Valentine, στο θέατρο Ριάλτο. Στη συνέχεια θα αναβάσει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο «Αριστοτέλειον» αλλά και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: athensmagazine.gr