Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της- Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Δε φαντάζεστε πώς!

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της- Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Ελεονώρα Μελέτη: Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το παιδί της. Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μέσω της εκπομπής «Happy Day», μίλησε για την κόρη της και για τη βάφτισή της, εξηγώντας πως εκείνη και ο σύντροφός της δε θέλουν να βαφτίσουν τη μικρή τους με τον παραδοσιακό τρόπο.

Παρόλο που όπως δηλώνει η ίδια είναι λάτρης των παραδόσεων, επιλέγει να μη βαφτίσει την κόρη της στην εκκλησία αλλά στη θάλασσα.

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την κορούλα της να χορεύει! Είναι σκέτη γλύκα!

«Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου με τον ερχομό της κόρης μου. Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας, αγαπάει κι αυτή το νερό, οπότε μια χαρά. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δεν θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω τα παιδάκια να κλαίνε, υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό και παραδοσιακό νόημα της βάφτισης» ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Η 1,5 ετών κορούλα της βιάζεται να μεγαλώσει και μας το δείχνει με μια φωτογραφία!

Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει με μια φωτογραφία ότι η 1,5 ετών κορούλα της βιάζεται να μεγαλώσει!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα και παρά το φόρτο εργασίας της αφιερώνει στην κόρη της όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί.

Επίσης είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Ελεονώρα Μελέτη: Με τρέιλερ βγαλμένο από παραμύθι ανακοίνωσε αλλαγές στην εκπομπή της!

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την μικρή της κορούλα να προσπαθεί να ανέβει πάνω στα τακούνια της μαμάς και μας έκανε να «λιώσουμε».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελεονώρα Μελέτη: Η 1,5 ετών κορούλα της βιάζεται να μεγαλώσει και μας το δείχνει με μια φωτογραφία!