GNTM: Η Ελευθερία παίρνει θέση για το bullying που δέχεται και "αδειάζει" την Κάτια- «Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η συγγνώμη της»!

Ατάκα που "καίει" από το «Golden Pass»....

GNTM: Η Ελευθερία παίρνει θέση για το bullying που δέχεται και

«Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η συγγνώμη της»! Η Ελευθερία παίρνει θέση για το bullying που δέχεται και "αδειάζει" την Κάτια μετά από όσα είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM!

Κακός χαμός έγινε χτες στο πλατό του GNTM μετά από την αποκάλυψη μπροστά στους κριτές για το bullying που ασκεί η Κάτια και οι "FF" στην Ελευθερία.

GNTM Highlights: Η οικειοθελής αποχώρηση και ο άγριος καυγάς στο πλατό!

Παίκτριες και κριτές έβγαλαν "μαχαίρια" προκειμένου να λυθεί το ζήτημα, με τις παίκτριες μια μια να κάνουν δηλώσεις πάνω σε όλα όσα έγιναν. Με τη σειρά της και η Ελευθερία Καρναβά μίλησε για το συμβάν ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν είναι σίγουρη για το εάν η συγγνώμη της Κάτιας είναι αληθινή.

«Έγινε λίγο χαμός στο πλατό. Δεν περίμενα να γίνει αυτός ο χαμός. Άνοιξε τη συζήτηση η Μαρίνα, γιατί είναι πολύ καλή της φίλη. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ο πιο αδύναμος χαρακτήρας και δεν αντιδρώ εύκολα. Θα το αλλάξω αυτό. Η Κάτια μιλά συνέχεια άσχημα. Βρίσκει λόγους σχετικά με την καθαριότητα ή με την ικανότητά μου να κάνω κάτι μέσα στο σπίτι. Γενικότερα όταν γίνεται κάτι συνήθως μου παίρνει λίγη ώρα μέχρι να το καταλάβω. Συνήθως κοιτάω με γουρλωμένα μάτια, γιατί δεν καταλαβαίνω στην αρχή τι θέλει να πει ο άλλος. Μετά καταλαβαίνω. Όταν καταλαβαίνω περνάει αρκετή ώρα. Δεν ξέρω αν η συγγνώμη της Κάτιας ήταν αληθινή. Θέλω να πιστεύω πως το εννοούσε. Θα φανεί στη συνέχεια» ήταν τα λόγια της παίκτριας.

GNTM: H "έκρηξη" της Βίκυς Καγιά για το bullying που γίνεται στην Ελευθερία από τις "FF"!

Η τρομερή "έκρηξη" της Βίκυς Καγιά για το bullying που δέχεται η Ελευθερία στο σπίτι του GNTM από τις "FF"!

Όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά θέλησε να σχολιάσει τα όσα έμαθε για το bullying που ασκούν οι "FF" στην Ελευθερία, ενώ σχολίασε και γενικά τις εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι.

GNTM: Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ! Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων το πασίγνωστο μοντέλο είπε:

«Είναι δύσκολο γιατί έχει ανέβει το επίπεδο. Είναι προετοιμασμένα τα κορίτσια, ξέρουν που βρίσκονται. Μου αρέσει και να γίνεται η δουλειά σωστά και να βάζουμε και δύσκολα. Η καθεμία εκφράζει τη δική της αλήθεια και είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας.


Φέτος δεν έχω αγαπημένη. Τώρα είμαστε στην πεντάδα. Έχουμε φτάσει σε μια πεντάδα που δεν την περίμενα.

Στο επεισόδιο που έρχεται μας είπε η Χαρά πως κάνουν bullying στην Ελευθερία. Και τι ήθελαν και μου το είπαν; Έγινα Τούρκος. Η απάντηση που πήρα είναι πως δεν είναι ακριβώς bullying και ότι και η Ελευθερία προκαλεί. Τους λέω δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και λογική στο να πειράζεις και να κοροϊδεύεις κάποιον. Να το σταματήσουν τώρα».

TAGS