Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας στην ερώτηση για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Την "είπε" στον παρουσιαστή...

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η αποστομωτική απάντηση της τραγουδίστριας στην ερώτηση για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στην ερώτηση για τη σχέση της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Οι φήμες γύρω από το ζευγάρι όλο και φουνώνουν, με κανέναν από τους δύο να μη διαψεύδει αλλά και να μην επιβεβαιώνει την σχέση. Η γνωστή τραγουδίστρια, φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και έδωσε μία απάντηση "φωτιά" σχετικά με τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έχει γενέθλια και το γιορτάζει με μια τούρτα υπερπαραγωγή! Πόσο χρονών έγινε;

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου για τα προσωπικά της και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη με την ίδια να μην επιβεβαιώνει τίποτα αλλά και να μη διαψέυδει. Η απαντησή της λοιπόν ήταν η εξής: «Όχι δεν έχω παράπονο με προσεγγίζουν οι άνδρες! Αφού Γιώργο ξέρεις ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, είμαι καλά όμως! Είμαι πάρα πολύ καλά».

Ποια Ιωάννα Τούνη; Ο γνωστός τερματοφύλακας έχει σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor!

Κι όμως, ο γνωστός τερματοφύλακας έχει σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor! Σίγουρα μάλιστα κάποια στιγμή θα είπε... Ποια Ιωάννα Τούνη;

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες με την προσωπική του ζωή. Όπως αναφέρει το alter-info.gr το τελευταίο διάστημα έντονες ήταν οι φήμες πως ο τερματοφύλακας διατηρεί δεσμό με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύματα τα οποία διέψευσε η ίδια αμέσως.

Όπως φαίνεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει δώσει αλλού την καρδιά του και συγκεκριμένα στην τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου με την οποία διατηρεί σχέση και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν.

Ποια Ιωάννα Τούνη; Ο γνωστός τερματοφύλακας έχει σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην πρόσφατη ΔΕΘ όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο για να τραγουδήσει μπροστά στο κοινό της, και εκεί βρισκόταν στο περίπτερο της ομάδας του και ο τερματοφύλακας.