Συγκινεί η Κάτια Δανδουλάκη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά και δεν το πιστεύαμε...

Συγκινεί η Κάτια Δανδουλάκη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Συγκινεί η Κάτια Δανδουλάκη με την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική της ζωή. Αυτός είναι ο λόγος που η ηθοποιός δεν έκανε ποτέ παιδί.

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Μάριο Πλωρίτη με τον οποίο ήταν ζευγάρι πάνω από 30 χρόνια και τον λόγο που δεν έκανε παιδί.

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Δεν ήταν επιλογή μου, ήταν επιλογή των συνθηκών. Το ήθελα πάρα πολύ, γιατί ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα ήθελα με αυτόν να έχω παιδί. Δεν ήθελα ένα παιδί γενικώς. Ήθελα ένα παιδί με αυτόν τον άντρα. Όταν λοιπόν δεν μπόρεσα να το έχω… Υπήρξε εγκυμοσύνη, αλλά αυτά είναι πολύ λεπτά πράγματα. Είναι και θέμα τύχης. Καμιά φορά το άγχος δεν σε αφήνει να το κάνεις. Από την άλλη ίσως το κάρμα μου ήταν να μην έχω παιδί. Δεν αισθάνομαι ελλιπής χωρίς αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κάτια Δανδουλάκη: Τα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα! «Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων...»

Τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη προκαλούν ανατριχίλα! Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων...»!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Κάτια Δανδουλάκη μεταξύ διάφορων θεμάτων μίλησε και για τον άντρα της ζωής της, τον Μάριο Πλωρίτη.

Η ίδια συγκινήθηκε και συγκίνησε και εμάς μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου της είπε:

«Αυτή ήταν μια συνέντευξη που τη ζήλεψα πάρα πολύ, με την Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να την είχα κάνει εγώ, την έκανε εξαιρετικά η Έλενα. Ξέρω ότι συγκινήθηκες τώρα…».

Με την Κάτια Δανδουλάκη να απαντάει χαρακτηριστικά:

«Δεν φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι. Δεν ήταν θέμα αυτοκτονικών τάσεων, δεν καταλάβαινα γιατί υπήρχα. Βεβαίως κατάλαβα ότι έχω ανάγκη από γιατρό και πήγα αμέσως γιατί δεν είμαι άνθρωπος της αρρώστιας, είμαι άνθρωπος της ζωής.

Και γλίτωσα πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα χρόνο. Στη δουλειά πήγαινα με πάρα πολύ ζόρι. Έβλεπα κόσμο στο θέατρο από κάτω κι έλεγα “Χριστέ μου, ο κόσμος που με ανακούφιζε πρώτα, τώρα μου δημιουργεί πανικό;”. Είναι φοβερό πράγμα η ανισορροπία της ψυχής. Μετά τον Μάριο, το χάος.

Ήθελα ένα παιδί. Επιλογή των συνθηκών ήταν να μην μπορούμε να κάνουμε παιδί γιατί ζούσαμε χώρια και όχι μόνο αυτό, υπήρχε και μια γυναίκα άρρωστη που δεν γινόταν. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα ήθελα να έχω ένα παιδί μαζί του. Δεν ήθελα ποτέ ένα παιδί γενικώς».

Δείτε το σχετικό βίντεο: