Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας και τελικά... παντρεύεται!

Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες!

Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας και τελικά... παντρεύεται!

Παίκτρια του GNTM αποχώρησε οικειοθελώς λόγω υγείας στο χθεσινό επεισόδιο και τελικά... όπως αποκάλυψε η ίδια παντρεύεται σε λίγους μήνες.

Χθες, είδαμε την Μαρτίνα να παίρνει τις βαλίτσες της και να αποκαλύπτει πως λόγω οικογενειακών ζητημάτων και υγείας πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Σήμερα, καλεσμένη στους «Κου κου» αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες πρόκειται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Νικολάου.

«Θα παντρευτούμε! Μου έδωσε τις βέρες μας μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου έδωσε τις βέρες και ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Θα γίνει μέσα στο 2020! Είμαστε μαζί σε όλα», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να κρύψει στιγμή τη χαρά της.

Παίκτρια του GNTM παντρεύεται

GNTM- Spoiler: Αυτά είναι τα 5 επόμενα κορίτσια που αποχωρούν από το διαγωνισμό!

Σας έχουμε "καυτό" spoiler για το GNTM! Αυτά είναι τα 5 επόμενα κορίτσια που αποχωρούν από το διαγωνισμό!

Μάθετε αναλυτικά ποιες παίκτριες θα πουν "αντίο" στο ριάλιτι μοντέλων!

Οι εβδομάδες περνάνε και οι εξελίξεις στο GNTM γίνονται όλο και πιο καταιγιστικές. Μία μία οι κοπέλες αφήνουν το σπίτι, μέχρι να μείνει η μία και μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί και οι κριτές έχουν γίνει ιδιαίτερα αυστηροί με τα κορίτσια.

GNTM: Έγινε το "έλα να δεις" στο πλατό! Τσακώθηκαν και οι κριτές ζήτησαν διάλειμμα! (Βίντεο)

Η κάθε λεπτομέρεια πλέον μετράει γι΄αυτό μόνο μία μπορεί να ξεχωρίσει.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της Όλγας Καλογήρου, σειρά έχει η Σουζάνα Κόουλ. Η καλλονή επέστρεψε στο διαγωνισμό εχθές μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων. Την επόμενη βδομάδα ωστόσο, θα δει και πάλι την πόρτα της εξόδου.

Μετά και από τη Σουζάνα, σειρά έχει η αγαπημένη όλων Σπυρούλα Κάιζερ. Η Σπυρούλα είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν εντυπωσιάσει με την ομορφιά του, θα αφήσει όμως νωρίς το διαγωνισμό πριν καν φτάσει στην τελική 10άδα. Την αμέσως επόμενη μέρα θα αποχωρήσει η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία έθιξε το θέμα του bullying που δέχεται η Ελευθερία από τις "FF" στο χτεσινό επεισόδιο.

Η Ελευθερία Καρναβά θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα αφήσει το σπίτι. Το golden pass φαίνεται ότι δεν κατάφερε να φτάσει μακριά στο διαγωνισμό. Πρόλαβε ωστόσο να προκαλέσει πανικό με την παρουσία της. Τέλος το σπίτι θα αφήσει και η Εμμανουέλα Μάινα, η οποία ωστόσο φημολογείται ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι μετά από λίγο καιρό.

GNTM: Αυτή η παίκτρια είπε "αντίο" στο σπίτι! Ξέσπασαν σε κλάματα! (Βίντεο)

Αυτή η παίκτρια είπε "αντίο" στο σπίτι μετά την δοκιμασία που πέρασαν τα κορίτσια του GNTM. Ξέσπασαν σε κλάματα που έφυγε.

Μετά τον άσχημο που καβγά που είδαμε στο πλατό, τελικά όλοι ηρέμησαν και συνεχίστηκε η ροή των γυρισμάτων.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Κέισι, αφού οι κριτές για πρώτη φορά είδαν κάτι διαφορετικό.

Από το σπίτι ωστόσο, αποχώρησε η Όλγα, καθώς οι κριτές δεν έχε βρει ακόμη την αυτοπεποίθηση της και πρέπει να ανέβει.