Οικογένεια Σπανούλη: Η αποκάλυψη στο Instagram για το φύλο του μωρού!

Έγινε και επίσημα η αποκάλυψη!

Οικογένεια Σπανούλη: Η αποκάλυψη στο Instagram για το φύλο του μωρού!

Μια αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου, και έφερε χαμόγελα στην οικογένεια της με τον Βασίλη Σπανούλη.

Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία το 6ο παιδάκι του, που θα έρθει να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία, γεμίζοντας χαμόγελα το σπίτι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το φύλο του μωρού της που θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες με το χαρτί του γιατρού της.

Το μοντέλο δημοσίευσε το χαρτί όπου γράφει πως το νέο μέλος της οικογένειας τους θα είναι κοριτσάκι.

Ολυμπία Χοψονίδου: Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης "τρελάθηκε"! Τι κι αν είναι έγκυος...

Η Ολυμπία Χοψονίδου έβαλε στενό φόρεμα και ο Βασίλης Σπανούλης "τρελάθηκε"! Τι κι αν είναι έγκυος, παραμένει κούκλα, ακόμη και με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το μοντέλο, το οποίο διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι πολύ ευτυχισμένο και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις της, αλλά και από την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση.

Η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε στις κερκίδες του ΣΕΦ όπου παρακολούθησε τον αγώνα του συζύγου της Βασίλη Σπανούλη.

Το ζευγάρι παραμένει μέχρι και σήμερα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το 6ο παιδάκι τους.

Η εγκυμονούσα φόρεσε ένα μαύρο στενό φόρεμα το οποίο δεν έκρυβε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και ήταν κούκλα!

Ολυμπία Χοψονίδου Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου Έβαλε στενό φόρεμα και ο Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: Την κατηγόρησαν για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη!

Κατηγόρησαν την Ολυμπία Χοψονίδου για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη και το δημόσιο σχόλιο! Τι έχει συμβεί;

Η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον 6ο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Η ίδια δέχτηκε κάποια μηνύματα που έλεγαν πως έχει νταντά για τα παιδιά της και δεν δίστασε να απαντήσει!

«Είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες. Εάν εννοείς νταντά δεν έχω. Και προκαλώ όποιον με έχει δει να κυκλοφορώ με νταντάδες στον δρόμο να με τραβήξει φωτογραφία και εγώ θα το ποστάρω. Δεν έχω καμία νταντά, έχω όμως γυναίκα που με βοηθάει στο σπίτι» έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου: Την κατηγόρησαν για «νταντάδες» και πήρε κεφάλια! Η αυστηρή απάντηση για την εγκυμοσύνη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»

Κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της!

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα τρολαρίσματα ήταν αρκετά!

Η κούκλα Ολυμπία θέλησε να δώσει –με χιουμοριστικό τρόπο- τη δική της απάντηση, μέσα από μία ανάρτηση και έκλεισε όλα τα... στόματα! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε instastory ένα στιγμιότυπο, όπου βλέπει τηλεόραση στο δωμάτιό της και έγραψε στην λεζάντα: «Για να μη λέτε πως δεν έχω τηλεόραση στο δωμάτιό μου». Δείτε την ανάρτηση έπος:

Ολυμπία Χοψονίδου: Απαντά στο τρολάρισμα για το 6ο παιδί! «Για να μην λέτε ότι δεν έχω...»