Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε άφωνους: «Η πρώτη σχέση που είχα κάνει ήταν με gay...»!

Και όμως το είπε!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε άφωνους: «Η πρώτη σχέση που είχα κάνει ήταν με gay...»!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μας άφησε άφωνους με την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. «Η πρώτη σχέση που είχα κάνει ήταν με gay...».

Η Μπέσυ Μάλφα, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη της σχέση.

«Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή μου από Κρατική Σχολή Χορού, που ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν straight ή αν ήταν gay. Νόμιζα ότι το είχα καταλάβει ότι ήταν gay αλλά είχαμε ερωτευτεί ο ένας τον άλλον και αγαπιόμασταν πάρα πολύ», παραδέχτηκε.

ηθοποιός  gay

Μπέσυ Μάλφα: Η εξομολόγηση της ηθοποιού συγκλονίζει! «Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω στο κεφάλι, γελούσα...»!

Μία τρομερή εξομολόγηση από τη Μπέσυ Μάλφα! Συγκλονίζει η αποκάλυψη της ηθοποιού. «Όταν ο γιατρός μου είπε τι έχω στο κεφάλι, γελούσα...»!

Η κορυφαία ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε τόσο στη σχέση της με έναν ομοφυλόφιλο άντρα, στον αγαπημένο της σύζυγο Γεράσιμο Σκιαδαρέση αλλά και στην μεγάλη ασθένεια που βίωσε.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο μοναχογιός τους και είναι κούκλος!

«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου».

Η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τη σχέση της με έναν ομοφυλόφιλο άντρα: «Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ. Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της η οποία την ταλαιπώρησε στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση. Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο. Τους είπα μόνο ότι θα κάνω μια εγχείρηση στον αυχένα, που έχω ούτως ή άλλως τρεις κοίλες και όταν ήρθαν να με δουν στο νοσοκομείο, τους είπα την αλήθεια».