Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν στο πλευρό του Κυριάκου! Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή!

Ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δεν σταμάτησαν να την κοιτάζουν στο πλευρό του Κυριάκου! Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή!

Δεν σταμάτησαν να κοιτάζουν την Μαρέβα Μητσοτάκη στο πλευρό του Κυριάκου σε επίσημη συνάντηση. Φόρεσε δημιουργία αγαπημένου Έλληνα σχεδιαστή.

Στην Σανγκάη βρίσκεται αυτές τις μέρες το πρωθυπουργικό ζεύγος για τη διεθνή έκθεση της Κίνας, International Import Expo 2019, στην οποία η Ελλάδα είναι μία από τις τιμώμενες χώρες.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η μητέρα της «τράβηξε» όλα τα βλέμματα των φωτογράφων σε επίσημη έξοδο! Δείτε την για πρώτη φορά...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σε αυτή την επίσκεψη έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις, φορώντας δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεμα Κυριάκος

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, εμφανίστηκε chic maxi φόρεμα σε πράσινη απόχρωση, με κοντό μανίκι.

Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίσεις φόρεμα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Ο θάνατος που συγκλόνισε την Μαρέβα Μητσοτάκη και δεν μπορεί να το πιστέψει! Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκαλεί η είδηση πως η σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός, οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου αποχαιρετούν τη Σοφία με τον δικό τους τρόπο.

Πριν λίγη ώρα, η Μαρέβα Μητσοτάκη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε το δικό της «αντίο» στην Σοφία Κοκοσαλάκη.

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και επίσης σχεδιάστρια μόδας δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι η Σοφία έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή…

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας. Θα μας λείψει πολύ το ζεστό χαμόγελο σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αχ Σοφία μας!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο θάνατος που την συγκλόνισε! «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους…»!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με εμφάνιση που δεν περιμέναμε στην έκθεση του Πρίγκιπα Νικόλαου!

Με εμφάνιση που δεν περιμέναμε στα εγκαίνια στην έκθεση του Πρίγκιπα Νικόλαου, βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώτη κυρίας της χώρας έδωσες το παρών στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και όπως ήταν λογικό τα φώτα έπεσαν πάνω της. Μαρέβα Μητσοτάκη: Με την πιο σικάτη εμφάνιση στο πλευρό του Κυριάκου!

Το βράδυ της Τρίτης, ο Πρίγκιπας Νικόλαος εγκαινίασε στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, την έκθεση φωτογραφίας του «Aegean Desert» και πολλά λαμπερά ονόματα ήταν εκεί. Την Τετάρτη, βρέθηκαν στο Μουσείο και η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ένα πιο casual outfit, κάτι που δεν περιμέναμε για την συγκεκριμένη βραδιά. Συνδύασε ένα χακί παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με πουκαμίσα. Ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά.

 Μαρέβα Μητσοτάκη

 Μαρέβα Μητσοτάκη

 Μαρέβα Μητσοτάκη

Από το πλευρό του Πρίγκιπα Νικόλαου δεν γινόταν να λείπει η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ