Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Τα πειράγματα και τα... ψιθυρίσματα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Η συνάντηση που έφερε κοντά τις δυο παρουσιάστριες! Μέλλουσες... συμπεθέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη;

Σαν να ζουν βίους παράλληλους από την τελευταία φορά που γνώρισαν τη μητρότητα και οι δύο. Συστεγάζονται αυτή την περίοδο στον Alpha, με τις εκπομπές τους να προβάλλονται αντίθετες ώρες γνωρίζοντας την επιτυχία η καθεμία αντίστοιχα στη ζώνη της, και οι σχέσεις τους φαίνεται να είναι καλύτερες από ποτέ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη συνάντηση

Μάλιστα, ενάμιση χρόνο πριν, που συνεργάζονταν σε ραδιοφωνικό σταθμό, είχαν τραβήξει βίντεο χαϊδεύοντας τις κοιλίτσες τους, έγκυοι και οι δύο, με τη Σταματίνα να δηλώνει τότε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες και νομίζω ότι έτσι όπως δημιουργήθηκε από το πουθενά, έτσι έφυγε στο πουθενά», αφήνοντας οριστικά πίσω της τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά σε εκείνη και την Ελεονώρα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη μαζί

O φακός του YOU τις συνάντησε το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall, στην εκδήλωση της GSK στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τη μηνιγγίτιδα τύπου Β, με την παρουσιάστρια του «Happy Day», μάλιστα, να είναι πρέσβειρα γι' αυτόν τον καλό σκοπό. Οι δύο γυναίκες έχουν δείξει πως είναι ευαισθητοποιημένες, και όχι μόνο από τη στιγμή που έγιναν μητέρες, συμμετέχοντας σε ανάλογες εκστρατείες στο παρελθόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη συμπεθέρες

«Μέλλουσες... συμπεθέρες»

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη που συναντήθηκαν

Γέννησαν με διαφορά λίγων ημερών, πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα τον Απρίλιο του 2018 έφερε στον κόσμο τον βενιαμίν της οικογένειας Γιάννη-Εφραίμ και η Ελεονώρα την πρωτότοκη κόρη της Αλεξάνδρα. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους, δείχνοντας φωτογραφίες η μία στην άλλη στο κινητό τους, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα για πιθανό ειδύλλιο, όταν αυτά μεγαλώσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το διπλό τάμα για την γέννηση του γιου της! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το διπλό τάμα που έκανε η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή για την γέννηση του γιου της...

Μόλις εχθές, σας αποκάλυψαμε πρώτοι κατά αποκλειστικότητα εδώ στο Youweekly.gr πως η λαμπερή μελαχρινή παρουσιάστρια του ALPHA βάπτισε τον γιο της πριν από λίγες ημέρες υπό άκρα μυστικότητα. Τώρα θα προβούμε σε ακόμα μια...

Γενικότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις... Αυτή η στιγμή όμως ήταν πολύ ιδιαίτερη για εκείνη και για τον Θέμη Σοφό, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε το συγκεκριμένο μυστήριο να γίνει γνωστό και να δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το διπλό τάμα για την γέννηση του γιου της! Αποκάλυψη τώρα!

Διπλό ήταν το τάμα της παρουσιάστριας για τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Απρίλιο, στον Άγιο Εφραίμ και στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, επειδή όμως σε επανδρωμένα μοναστήρια, όπως αυτό του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, δεν γίνονται μυστήρια, εκείνη μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης εκπλήρωσε το τάμα για τον γιο της στη Μυτιλήνη, στον προστάτη του νησιού.

Το περιοδικό επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν διέψευσε το γεγονός, κι εμείς με τη σειρά μας της ευχόμαστε φυσικά τα καλύτερα για το παλικάρι της, που άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα και μεγαλώνοντας της μοιάζει όλο και περισσότερο.

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της- Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Ελεονώρα Μελέτη: Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το παιδί της. Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μέσω της εκπομπής «Happy Day», μίλησε για την κόρη της και για τη βάφτισή της, εξηγώντας πως εκείνη και ο σύντροφός της δε θέλουν να βαφτίσουν τη μικρή τους με τον παραδοσιακό τρόπο.

Παρόλο που όπως δηλώνει η ίδια είναι λάτρης των παραδόσεων, επιλέγει να μη βαφτίσει την κόρη της στην εκκλησία αλλά στη θάλασσα.

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την κορούλα της να χορεύει! Είναι σκέτη γλύκα!

«Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου με τον ερχομό της κόρης μου. Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας, αγαπάει κι αυτή το νερό, οπότε μια χαρά. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δεν θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω τα παιδάκια να κλαίνε, υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό και παραδοσιακό νόημα της βάφτισης» ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη.