Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα! Τα νάζια στη μέση του δρόμου...

6 μήνες νιόπαντροι! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Έλενα Ράπτη: Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα! Τα νάζια στη μέση του δρόμου...

Τα νάζια της Έλενας Ράπτη στη μέση του δρόμου! Με κολλητό κοντό φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της, Κίμωνα Μπάλλα! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Μπορεί να μην αγαπούν καθόλου τη δημόσια έκθεση των προσωπικών τους στιγμών, αλλά από την άλλη πλευρά δεν μπορούν και να κρυφτούν, αφού ως νιόπαντροι θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η βουλευτής και ο σύζυγός της Κίμωνας Μπάλλας ζουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και αυτό φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU από το χαμόγελό της. Εκείνος, και λόγω αστυνομικής ιδιότητας, παραμένει πάντα σοβαρός και λιγομίλητος.

Έλενα Ράπτη Κίμωνας Μπάλλας γάμος

Παρά τα συνεχή της ταξίδια στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, η Έλενα απολαμβάνει τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι τους στην πόλη της και κοντά στον άντρα της ζωής της. Όπως λέει και η ίδια, η καθημερινότητά τους μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει, αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή της. Τώρα τον πρώτο λόγο δεν έχει η πολιτική της καριέρα, αλλά η ευτυχία τους, και γιατί όχι και η δημιουργία οικογένειας. Και μπορεί οι φήμες που την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τελικά να μην επιβεβαιώνονται, παρ' όλα αυτά η Έλενα θέλει να γίνει σύντομα μητέρα. Είναι το όνειρό της, ο στόχος της, η μεγάλη της επιθυμία να γίνουν με τον Κίμωνα γονείς. «Σίγουρα δεν θα αργήσει», λέει η ίδια στο στενό της φιλικό περιβάλλον.

Έλενα Ράπτη: Είναι έγκυος; Απαντά ανοιχτά και αποκαλύπτει την αλήθεια!

Κίμωνας Μπάλλας Έλενα Ράπτη έξοδος

«Είναι ο φύλακας-άγγελός μου»

Έλενα Ράπτη γάμος

Η συνάντησή της πριν από έναν χρόνο με τον Κίμωνα, ο οποίος ήταν και μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της προσωπικής της φρουράς, ήταν καρμική, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια. Το ειδύλλιο εξελίχθηκε ταχύτατα σε δυνατό έρωτα και η Έλενα το προστάτευσε από τα φώτα της δημοσιότητας με τρόπο αριστοτεχνικό. Όπως λέει, είναι ο άνθρωπος της ζωής της, ο άγγελός της, εκείνος με τον οποίο από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι δένεται απόλυτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Έλενα Ράπτη: Άβαφη για ψώνια με την μαμά της! Μοιάζουν σαν αδερφές στο πρόσωπο!

Άβαφη για ψώνια με την μαμά της η Έλενα Ράπτη! Μοιάζουν σαν αδερφές στο πρόσωπο! Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο εδώ!

Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Παρ' ότι πολυάσχολη βουλευτής και επανεκλεγείσα στην Α' Θεσσαλονίκης δεν έχει κρύψει την αδυναμία της για τη μητέρα της Φωτεινή, με την οποία είναι αχώριστες. Τις έχουμε δει ξανά στο παρελθόν σε κοσμικές εξόδους και εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες, αλλά ακόμα και αν δεν γνωρίζαμε τη σχέση των δύο γυναικών, η ομοιότητά τους είναι πασιφανής και δεν αφήνει περιθώρια για... αμφισβήτηση.

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

Ελενη Ράπτη: Άβαφη για ψώνια με την μαμά της! Μοιάζουν σαν αδερφές στο πρόσωπο!

Ο φακός του YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαζί με τους δικούς της ανθρώπους σε σπάνιες στιγμές χαλάρωσης το τελευταίο διάστημα. Εκείνη είχε μιλήσει για τη μητέρα της σε τηλεοπτική συνέντευξη, λέγοντας: «Πέρα από υπέροχη μητέρα, είναι και καταπληκτική μου φίλη, οπότε με καταλαβαίνει και δεν χρειάζεται να παραπονεθώ. Νιώθω ότι η δική μου σχέση μαζί της με απελευθέρωσε και με έκανε καλύτερη, μου δίδαξε πολλά και σήμερα απολαμβάνω την όμορφη σχέση που έχουμε!».

Ελενη Ράπτη: Άβαφη για ψώνια με την μαμά της! Μοιάζουν σαν αδερφές στο πρόσωπο!

Ελενη Ράπτη: Άβαφη για ψώνια με την μαμά της! Μοιάζουν σαν αδερφές στο πρόσωπο!

Έλενα Ράπτη: Όταν έκανε δημόσιες εμφανίσεις με τον Κίμωνα ένα χρόνο πριν τον γάμο τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1,5 ΕΥΡΩ!