Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε από τα ρούχα του... κυριολεκτικά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Προκάλεσε φρενίτιδα!

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε από τα ρούχα του... κυριολεκτικά! Φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του και φωτογραφήθηκε ολόγυμνος!

Τον ίδιο τον βλέπουμε στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας κάθε σαββατοκύριακο με την εκπομπή της στον AlphaTv, «Καλύτερα δε γίνεται»!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφος και παρουσιαστή, Κώστα Τσουρό, ο οποίος φωτογραφίζεται στη δέκατη τρίτη χρονιά καμπάνια «Naked Issue» του γνωστού περιοδικού «Down Town».

Μία φορά τον χρόνο το περιοδικό με στόχο να υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV εξαπλώνεται γύρω μας και όλοι κινδυνεύουμε, προσκαλεί «επώνυμους» να φωτογραφηθούν χωρίς τα ρούχα τους, ολόγυμνοι.

Αυτήν την φορά αντί για πρώτη Δεκέμβρη το περιοδικό κυκλοφόρησε το τεύχος με την καμπάνια ένα μήνα νωρίτερα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό είναι και ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν πόζαρε ολόγυμνος, χαμογελώντας πλατιά και καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού του με μια vintage φωτογραφική μηχανή.

Η φωτογραφία του ξεσήκωσε τον γυναικείο πληθυσμό, αφού πρόκειται για έναν άκρως γοητευτικό άντρα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Συνεργάτης Ναταλίας Γερμανού ολόγυμνος!

Πρώην συνεργάτης της Γερμανού την άδειασε στην εκπομπή της! Τι απάντησε η ίδια;

Πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της και την άδειασε κανονικά! Τι απάντησε όμως η ίδια;

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο «Namaste» επί εποχής Epsilon TV.

Ο λόγος για τον Νίκο Γκάνο, ο οποίο μιλώντας στην Φωτεινή Πετρογιάννη είπε πως δεν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την τηλεόραση, παρά μόνο ότι το έκανε «με τη συγκεκριμένη περίοδο, με το συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Όποια άλλη συζήτηση έχω κάνει μου λένε ότι δεν είναι παντού έτσι». Όταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί τη Ναταλία, εκείνος γέλασε και είπε: «Τη Ναταλία τη συμπαθούσα πολύ, πριν τη γνωρίσω!».

«Εχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να με βλέπει. Πόσο δίκιο είχα. Δεν πειράζει, όμως… εγώ τον αγαπώ. Βασικά, επειδή είναι βαρύ ρήμα, τον συμπαθώ», είπε με την σειρά της η Ναταλία Γερμανού.