Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα!

Τα πατουσάκια που μας «τρέλαναν»

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα!

Η κόρη της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα και τα πατουσίνια της μας «τρέλαναν» κανονικά!

Η όμορφη τραγουδίστρια, έχει δημιουργήσει μαζί με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η κορούλα της ολοένα και μεγαλώνει και η χτεσινή της φωτογραφία, έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram!

Το μωράκι της πόζαρε όλο γλύκα και η Ελένη Χατζίδου, σαν περήφανη μαμά έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Μπούτια για φάγωμα»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο του Ετεοκλή Παύλου και η αποκάλυψη για το όνομα της κόρης τους!

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της με τον Ετεοκλή στην πιο «ζουμερή» φωτογραφία! Είναι για φάγωμα!

Ελένη Χατζίδου: Πόζαρε με τον Ετεοκλή και την κόρη τους και όλοι κοιτούσαν τα νύχια της! Δείτε γιατί...

Η Ελένη Χατζίδου πόζαρε με τον Ετεοκλή και την κόρη τους και όλοι κοιτούσαν τα νύχια της! Δείτε γιατί και σίγουρα θα συμφωνήσετε με τον λόγο....

Η κούκλα τραγουδίστρια, έγινε πρόσφατα μανούλα και σιγά σιγά, βρίσκει τους ρυθμούς της. Η Ελένη Χατζίδου, πόζαρε για την καθιερωμένη φωτογραφία που βγάζουν όλες οι λεχώνες με τα μωράκια και τον άντρα τους και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Τα «έσπασαν» στα μπουζούκια! Φωτογραφίες «φωτιά» με τις αγκαλιές και τα φιλιά!

Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα, έβαψε τα νύχια της στο χρώμα της σεζόν και πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε κι εσείς. Μιλάμε για το πράσινο σε απόχρωση κυπαρισσί, που είναι το νούμερο ένα trend! Δείτε την σχετική φωτογραφία και μην διστάσετε να κάνετε copy the... nail look:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέα αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχτηκαν πρόταση που δέχτηκαν από το Open tv και θα τους δούμε στην τηλεόραση!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδό τους, καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χτες μέσα από το Πρωινό, έχουν ακόμη μια αφορμή για να χαίρονται. Τους έγινε πρόταση να πάρουν μέρος στο Just The Two Of Us.

Βέβαια, δεν ξέρουν ακόμη αν θα πουν το «ναι», διότι δεν μπορούν να λείπουν και οι δυο από το σπίτι, λόγω της κορούλας τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν!