Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Μόλις έσκασε χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Φαίνεται πως έπεσαν τίτλοι τέλους για την πασίγνωστη τραγουδίστρια και τον γνωστό επιχειρηματία!

Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη! Οι δυο τους υπενθυμίζουμε ότι ανακοίνωσαν την σχέση τους το περασμένο Πάσχα.

Νατάσα Θεοδωρίδου Τριαντάφυλλος Σερέτης χωρισμός σχέση

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πορεύονται πια μαζί και έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους! Πάντως, μια και τα unfollow είναι στη μόδα αυτήν την περίοδο εμείς ψάξαμε και είδαμε ότι ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον!

Πάντως, η Νατάσσα Θεοδωρίδου το σαββατοκύριακο εθεάθη να διασκεδάζει με παρέα - και χωρίς τον Τριαντάφυλλο- στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου!

Είδηση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Έσκασε είδηση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Χώρισαν μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης! Το αγαπημένο ζευγάρι έριξε "αυλαία" στη σχέση του...

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, είναι όμως αλήθεια. Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του μετά από 3 χρόνια κοινής συμβίωσης.

Δύσκολες ώρες για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα! Τι συνέβη;

Ο λόγος για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Άννα Βάλη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να τελειώσει το δεσμό του με τη γυμνάστρια καθώς πρωταρχικός του στόχος δεν ήταν η δημιουργία οικογένειας, αλλά η επένδυσή του σε Ελλάδα και εξωτερικό σε επιχειρήσεις για χώρους εστίασης.

Σταθοκωστόπουλος- Άννα Βάλη χωρισμός

Νέος χωρισμός - βόμβα στη showbiz! Ήταν μαζί για δύο χρόνια!

Νέος χωρισμός - βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Ο τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με την αγαπημένη του για δύο χρόνια!

Αν και είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, η σχέση τους ήρθε τελικά σε "ρήξη", με τους δυο να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους, παραμένοντας ωστόσο φίλοι!

Επανασύνδεση έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Μετά τον χωρισμό τους «τσάκωσαν» αγκαλιά!

Ο λόγος για τον διάσημο Λατίνο τραγουδιστή Maluma και την Natalia Barulich! Ο Juan Luis Londoño Arias, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τα Μέσα Ενημέρωσης, στο οποίο αποκάλυψε και τον χωρισμό.

showbiz

Η Natalia με την σειρά της δήλωσε, «Αγαπάω πάρα πολύ τον Juan, αλλά σε αυτή τη φάση έχουμε ανάγκη να πάρουμε λίγο χρόνο χωριστά για να αφοσιωθούμε στις καριέρες μας».

Σύμφωνα με το Hola! φαίνεται πως η καλλονή ήταν άπιστη στη σχέση της, με τις φήμες να την θέλουν να ανταλλάσσει ερωτικά μηνύματα με τον ποδοσφαιριστή Neymar Jr.