Μέγκι Ντρίο: «Εξαφάνισε» την Βίκυ Καγιά με μια κίνηση! Η αδιανόητη γκριμάτσα μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

«Μπορεί να έχει αυτό το όνομα, αλλά...»!

Μέγκι Ντρίο: «Εξαφάνισε» την Βίκυ Καγιά με μια κίνηση! Η αδιανόητη γκριμάτσα μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο «εξαφάνισε» την Βίκυ Καγιά με μια κίνηση! Η αδιανόητη γκριμάτσα μπροστά στις κάμερες!

Η πρώην παίκτρια του GNTM δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά για την ίδια και για τα «spoiler» που έδωσε!

Πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα βίντεο, όπου η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας του Star απάντησε στα σχόλια που κάνει η Μέγκι Ντρίο για το φετινό GNTM.

Μέγκι Ντρίο: Άλλαξε hair look και έκανε την τάση της σεζόν! Δείτε την αλλαγή!

Μόλις η εκπομπή «Ευτυχείτε» έδειξε το απόσπασμα με τα επίμαχα σχόλια, η Μέγκι Ντρίο έκανε μια γκριμάτσα που τα είπε όλα, όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Για την ιστορία, το μόνο που ειπώθηκε από την Μέγκι είναι το εξής:«Μπορεί να έχει αυτό το όνομα, αλλά κι εγώ ήμουν πρώην παίκτρια, στεναχωριέμαι...».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ: «Έκραξε» την Μέγκι Ντρίο! «Σε ποιο ουράνιο και σε ποιο τόξο ένα πράγμα...»! (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά «έκραξε» την Μέγκι Ντρίο και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά «σε ποιο ουράνιο και σε ποιο τόξο ένα πράγμα...»!

Η καλλονή κριτής του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και πρώην μοντέλο μίλησε στις κάμερες του «Happy Day» και τα είπε όλα!

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM, αποκάλυψε που θα γίνει ο τελικό και πότε, αλλά «έκραξε» και λίγο την πρώην παίκτρια, την Μέγκι, για τα διάφορα σχόλια που κάνει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Το περσινό GNTM είχε περισσότερο reality από το φετινό» πιστεύει και δηλώνει στους δημοσιογράφους η Βίκυ Καγιά. Στη συνέχεια περιέγραψε δικές της εμπειρίες από extreme φωτογραφίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στην καριέρα της.

Ο τελικός του Greece’s Next Top Model δεν θα γίνει στο Μιλάνο, θα γίνει στην Ελλάδα. Θα γίνουν κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, δεν θα σας πω που γιατί δεν κάνει. Αλλά δεν θα γίνει ο τελικός στο εξωτερικό».

Η Μέγκι Ντρίο καρφώνει δίχως έλεος την Καγιά! «Είναι κρίμα που....» (Βίντεο)

Και όσο για τα spoiler που κάνει η Μέγκι Ντρίο για το παιχνίδι, ότι η παραγωγή έχει βγάλει νικήτρια την Κάτια, η Βίκυ Καγιά απάντησε:

«Ανυπόστατη πληροφορία και καταγγελία άνευ προηγουμένου. Καμία σχέση. Η Μέγκι γενικά λέει διάφορα μόνη της, όπως σε ποιο ουράνιο και σε ποιο τόξο ένα πράγμα»!

Δείτε το βίντεο: