Ραμόνα Βλαντή: «Έκραξε» δημόσια την Αλεξανδράκη! «Οι τσάντες της κάνουν ''ου'' από τις μπανάνες που τις ταΐζει»!

Τις είπε μαϊμού και η Δήμητρα έγινε έξαλλη!

Ραμόνα Βλαντή: «Έκραξε» δημόσια την Αλεξανδράκη! «Οι τσάντες της κάνουν ''ου'' από τις μπανάνες που τις ταΐζει»!

Η Ραμόνα Βλαντή «έκραξε» δημόσια την Αλεξανδράκη! «Οι τσάντες της κάνουν ''ου'' από τις μπανάνες που τις ταΐζει» ανέφερε μεταξύ άλλων και προκάλεσε ταραχές!

Η Ραμόνα χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, ανέφερε: «Όταν περνώ δίπλα από την Αλεξανδράκη ακούω ουουου, βλέπω μπανάνες να ταΐζουν τις τσάντες».

Εν συνεχεία του συγκεκριμένου αποσπάσματος που προβλήθηκε στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά καλημέρισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία απάντησε on air στην Ραμόνα:

Μέγκι Ντρίο: «Άνοιξε πυρ» κατά της Ραμόνας Βλαντή! «Θα με πει και Άλιεν...»! (Βίντεο)

«Ειλικρινά είναι πολύ θλιβερό να καθόμαστε και να συζητάμε ποια φοράει την καλύτερη τσάντα. Εγώ δεν έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη κοπέλα… Τι είναι στυλίστρια είναι; Την έχουν και πρότυπο μικρά κορίτσια και είναι άσχημα τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η κακία και η ζήλεια ρέει άφθονη. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι… Έχω δουλέψει με άπειρους στυλίστες, την δουλειά μου την ξέρω καλά και με ξέρουν όλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα από το όνομά μου. Είναι γελοίο αυτό που συζητάμε. Προσπαθεί η κοπέλα να δημιουργήσει μία ίντριγκα γιατί μάλλον δεν την πήραν εκεί που ήθελε. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα… Αν την δω κάπου θα της δώσω μία μπανάνα και θα της πω τάισε την τσάντα μου» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραμόνα Βλαντή: Ξεκίνησε νέα κόντρα με πασίγνωστο παρουσιαστή - «Δεν το περίμενα αυτό από τον...»!

Μια νέα κόντρα στην showbiz ξεκίνησε η Ραμόνα Βλαντή με πασίγνωστο παρουσιαστή του ΣΚΑΙ. «Δεν το περίμενα αυτό...», είπε μεταξύ άλλων.

Η νικήτρια του My style rocks, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα και μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδουγια την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, ενώ απάντησε και για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μου έγιναν προτάσεις για τρία projects τα οποία δεν έχουν προχωρήσει, για να είμαι κριτής. Δεν έχω κάψα να είμαι στο γυαλί.

Έχω μετανιώσει που το My Style Rocks δεν το πήρα σαν ριάλιτι κι έκανα κακό στον εαυτό μου, έχασα πολλά κιλά, δεν ήμουν πολύ καλά, ήμουν καταπιεσμένη. Τώρα τελευταία έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί έδωσε μια συνέντευξη σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ…

Έχουμε βρεθεί εκτός τηλεόρασης γιατί τα παιδιά μας παίζανε μαζί στην παραλία, μιλάω για τον Γιώργο Λιάγκα. Είπα ότι απαιτώ από τις γυναίκες που θα με κρίνουν να είναι καλοντυμένες. Αλλιώς να με αφήσουν στην ησυχία μου, εννοείτε πως ήταν αστείο.

Την κυρία Γκαγκάκη τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ πολύ έξυπνη γυναίκα. Και το κορίτσι από την Κύπρο με υποστήριξε. Με τους άλλους δύο δεν έχω καλές σχέσεις, αλλά δεν το περίμενα από τον κύριο Λιάγκα γιατί είναι δική του εκπομπή.

Όταν έχεις έναν καλεσμένο, από σεβασμό και μόνο, και να μην θες να πεις κάτι καλό, μην το πεις. Γιατί αυτός ο άνθρωπος για σένα το έκανε. Εγώ γι’ αυτόν έδωσα τη συνέντευξη, για κανέναν άλλον. Και τα ελληνικά μου είναι μια χαρά…», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.