«Βόμβα»! Η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Αποκάλυψη τώρα!

«Βόμβα»! Η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Σαν «βόμβα» έσκασε η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Η είδηση ότι η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε ξαφνικά από το 4711, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ύστερα προκάλεσε πανζουρλισμό.

Στην συνέχεια η ίδια έκανε διάφορες δηλώσεις επί του θέματος και η έκταση που πήρε το όλο θέμα ανάγκασε τον Γιώργο Τσαλίκη, που άνηκε στο ίδιο σχήμα να κάνει με την σειρά του τις δικές του δηλώσεις σχετικά με το συνέβη.

Σε όλον αυτόν τον σάλο που έχει δημιουργηθεί το νυχτερινό μαγαζί, 4711 αποφάσισε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη.
Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.

Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε.
Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση.

Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.
Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.

Με εκτίμηση,
4711.»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Άντζελα Δημητρίου: Έριξε άκυρο στον Τσαλίκη on camera και τον έκανε Τούρκο! "Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια..."

Έξαλλος ο τραγουδιστής με την Άντζελα Δημητρίου! "Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια..." Έριξε άκυρο η τραγουδίστρια on camera και τον έκανε Τούρκο!

Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους με το κλίμα να είναι αρκετά "περίεργο"! Το γεγονός σχολιάστηκε και στην πρωινή εκπομπή "Happy Day".

Οι δυο τραγουδιστές είχαν κανονίσει αρχικά να έχουν ένα σχήμα μαζί, ώστε να κάνουν μια πρωτότυπη συνεργασία. Αυτό όμως άλλαξε γρήγορα, καθώς την τελευταία στιγμή, η Δημητρίου σηκώθηκε και έφυγε χωρίς εξηγήσεις!

Γιώργος Τσαλίκης: Μιλά ανοιχτά για την κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά!

Η Τρίτη λοιπόν, ήταν η μέρα που οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από όλα αυτά, με τον Τσαλίκη να πλησιάζει την Δημητρίου για φωτογραφία. Αυτό που δεν περίμενε ωστόσο ήταν η σταρ να γυρίσει και να τον αποφύγει.

«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!».

Από την μεριά της η Δημητρίου έχει δηλώσει: «Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us».