Κρατερός Κατσούλης: Χαστούκισε συνεργάτη του! Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου;

Τι συνέβη;

Κρατερός Κατσούλης: Χαστούκισε συνεργάτη του! Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου;

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα στην εκπομπή χαστούκισε συνεργάτη του. Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου μόλις είδε το περιστατικό;

Οι σκηνές που εξελίχθηκαν σήμερα σήμερα στο τηλεοπτικό πλατό ήταν απίστευτες και το γέλιο ήταν σίγουρα... άφθονο.

Με αφορμή την κουβέντα που είχαν για τα τηλεοπτικά χαστούκια και συγκεκριμένα για μία δήλωση που έκανε ο "Γιάννος" από τις Άγριες Μέλισσες, ο Κρατερός Κατσούλης σχολίασε πως υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική για να δίνουν χαστούκια στις σειρές και στις ταινίες.

Έτσι, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης του είπε πως θα ήθελε να μάθει πως γίνεται και ο παρουσιαστής... πήρε φόρα και ξεκίνησε τα χαστούκια.

Κρατερός Κατσούλης χαστούκισε συνεργάτη του Κατερίνα Καραβάτου

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Τους ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Πήραν το αίμα τους πίσω!

Τα ευχάριστα ανακοινώθηκαν στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Πήραν το αίμα τους πίσω στη χθεσινή τηλεθέαση.

Η «Φωλιά των κου κου» και η «συμμορία του», μετά από αρκετές ημέρες κατάφεραν να βγουν πρώτοι στην Πρωινή Ζώνη, σημειώνοντας 25,2%.

Star: Η Καραβάτου «τίναξε» την μπάνκα στον αέρα! Τι συνέβη;

Αναλυτικά τα τέταρτα

22,6
24,9
27,2
25,5
28
32,3
30,7
28,6
23,3
20,6
19,4
19,7

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 13,3

STAR: Στην φωλιά των κουκου 25,2

Alpha: Εκτός γραμμής 8

ΑΝΤ1: Πρωινό 15,4

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,3

Κρατερός Κατσούλης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! «Μπορεί να σε ρίξει κάτω»!

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να σε ρίξει κάτω»!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έναν χρόνο και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες..

Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί μου είχαν πει πως για να επανέλθω ήθελα 6-7 μήνες. Κατάλαβα πως ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκανα θέατρο. Δυνάμωσα και επειδή φέτος δεν γινόταν, ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο και ήρθε μια πρόταση να παίξω πάλι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη».