Δούκισσα Νομικού: Έχει το ίδιο πρόσωπο με τον αδερφό της! Η φωτογραφία που αποκαλύπτει τις ομοιότητες!

Δείτε και μόνοι σας!

Δούκισσα Νομικού: Έχει το ίδιο πρόσωπο με τον αδερφό της! Η φωτογραφία που αποκαλύπτει τις ομοιότητες!

Η Δούκισσα Νομικού έχει το ίδιο πρόσωπο με τον αδερφό της. Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκαλύπτει τις ομοιότητες που έχουν.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και ακόμη τον ακούει και τον συμβουλεύεται για διάφορα ζητήματα της.

Ο αδερφός της είναι μεγαλύτερος από την ίδια και είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκαν τις ίδιες παιδικές αναμνήσεις, και ότι και να γίνει, ξέρει ότι θα είναι δίπλα της.

Δούκισσα Νομικού: Με κόκκινα πρησμένα μάτια! Τι της συνέβη;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με την μητέρα της και τον αδερφό της και όπως βλέπουμε μπορεί να έχουν διαφορετικά μάτια, ωστόσο είναι ολόιδιοι.

Δούκισσα Νομικού αδερφός

Δούκισσα Νομικού: Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται και είχε προκαλέσει εντυπώσεις!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί σήμερα απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας, αλλά πριν από έντεκα χρόνια διεκδικούσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2007, και είχε το άγχος της... επιτυχίας!

Την άνοιξη του 2007, το ξανθό κορίτσι με τον αριθμό 22 εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και τον διαγωνισμό ομορφιάς και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2007, κέρδισε έναν ακόμη, αποσπώντας έτσι τα χειροκροτήματα από τα μέσα κιόλας της βραδιάς. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες η Δούκισσα, είχε πιο λεπτά φρύδια, πιο σκούρα μαλλιά και ελαφρώς πιο λεπτά χείλη! Ιδού λοιπόν όλο το υλικό:

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη η Δούκισσα Νομικού όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που κανείς δεν θυμάται...

Δούκισσα Νομικού: «Βόμβα» λίγο μετά τη γέννα! Αποφάσισε να...

«Βόμβα» είδηση έσκασε για την Δούκισσα Νομικού λίγο μετά την γέννα. Αποφάσισε να γυρίσει στην τηλεόραση μέσα από νέο κανάλι.

Η παρουσιάστρια μετά την γέννηση της κόρης της, σκέφτεται να γυρίσει στον χώρο της παρουσίασης, τον οποίο αγαπάει πολύ.

Μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως έρχεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

H Αφροδίτη Γραμμέλη αποκαλύπτει στην εκπομπή το Πρωινό ότι η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα δυο πρόσωπα που έπεσαν στο τραπέζι για την παρουσίαση του «My style rocks», το οποίο θα προβληθεί το Γενάρη.