Φαίη Σκορδά: Έβγαλε στην φόρα μηνύματα που δέχτηκε για την ηλικία της και είναι... απολαυστικά!

Τι απάντησε η ίδια;

Φαίη Σκορδά: Έβγαλε στην φόρα μηνύματα που δέχτηκε για την ηλικία της και είναι... απολαυστικά!

Η Φαίη Σκορδά έβγαλε στην φόρα μηνύματα που αντάλλαξε με συνεργάτιδα και καλή της φίλη για την ηλικία της και είναι απολαυστικά, καθώς είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια έχει πολύ χιούμορ.

Σε λίγους μήνες θα γιορτάσει τα γενέθλια της και θα γίνει 40 χρονών, κάτι που δεν της φαίνεται καθόλου, καθώς προσέχει τόσο την επιδερμίδα της, όσο και την σιλουέτα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα μηνύματα που δέχτηκε από την Νάνσυ Παραδεισανού, όπου και της έγραφε ότι στα γενέθλια της για τα 40 της, θα κάνουν ένα μεγάλο party.

Ποια ήταν η απάντηση της; Δείτε στην φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά ηλικία

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άντρας που την επισκέφτηκε στο σπίτι της! Του έχει μεγάλη αδυναμία!

Αυτός είναι ο άντρας που επισκέφθηκε την Φαίη Σκορδά στο σπίτι της. Του έχει μεγάλη αδυναμία και διατηρούν άψογες σχέσεις ακόμη και μετά την εκπομπή.

Η παρουσιάστρια κάθε ημέρα μετά το κανάλι, όταν δεν έχει υποχρεώσεις, λατρεύει να περνάει χαλαρές στιγμές στο σπίτι της με αγαπημένα της πρόσωπα και τα παιδιά της.

Φαίη Σκορδά: Είναι σαν δίδυμες αδερφές με την μητέρα της! Δείτε φωτογραφίες με το πρόσωπό της!

Πριν λίγα λεπτά μάλιστα, την επισκέφθηκε ο σεφ της εκπομπής της Δημήτρης Μακρυνιώτης, με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

Μάλιστα, δεν πήγε με άδεια χέρια, αφού της έφτιαξε και ένα γλυκό, αφού η Φαίη Σκορδά τους έχει μεγάλη αδυναμία, όπως έχουμε δει και στην εκπομπή.

Φαίη Σκορδά άντρας σπίτι

Φαίη Σκορδά: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της! Δημοσίευσε μαζί του αυτή την φωτογραφία!

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της Φαίης Σκορδά! Δημοσίευσε μαζί του αυτήν την φωτογραφία και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της!

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευση μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που βρίσκεται στο πλευρό ενός κούκλου!

Αυτό ο κούκλος λοιπόν είναι ο ανιψιός της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πως περνούν τα χρόνια κ το νινί στην αγκαλιά μου γίνεται παλικάρι.... Ο ανιψιός μου...»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της μαζί με τον μπαμπά της στην πιο γλυκιά στιγμή! Έπεσαν «βροχή» οι ευχές!

Ο γιος της Φαίης Σκορδά μαζί με τον μπαμπά της πόζαραν στην πιο γλυκιά τους στιγμή! Έπεσαν «βροχή» οι ευχές για την γιορτή τους.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στο Κιλκίς για το τριήμερο για να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Ο μικρός Δημήτρης έχε πάρει το όνομα του παππού του και η Φαίη Σκορδά θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία.

Φαίη Σκορδά: Το... ποντίκι που μπήκε μέσα στο γλυκό της! Η φωτογραφία - απόδειξη!

«Να χαιρόμαστε τους γλυκούς Δημήτρηδες μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της μαζί με τον μπαμπά της στην πιο γλυκιά στιγμή! Έπεσαν «βροχή» οι ευχές