Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Η τραγουδίστρια που μπήκε... ανάμεσά τους! Έπος!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Κωστής Μαραβέγιας- Τόνια Σωτηροπούλου: Η τραγουδίστρια που μπήκε... ανάμεσά τους! Έπος!

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπήκε... ανάμεσα στον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου! Έπος!

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Σταυρό του Νότο προκειμένου να παρακολουθήσει το show του φίλου και συνεργάτη του, Πάνου Μουζουράκη. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό δεν κατάλαβαν όμως, πως κάποια είχε μπει ανάμεσά τους.

Κωστής Μαραβέγιας: Έχετε δει τον αδερφό του; Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ο λόγος για τη Νατάσα Μποφίλιου η οποία θέλησε να "χαλάσει" τη φωτογραφία και να κάνει μία φάρσα στο όμορφο ζευγάρι κάνοντας ένα αδιανόητο photobomb!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι χρόνια φίλη με τον Κωστή Μαραβέγια και στη συνέχεια παρακολούθησαν όλοι μαζί τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και η Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε τη φωτογραφία:

σωτηροπούλου μαραβέγιας μποφίλιου

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε αν ζηλεύει τον Κωστή Μαραβέγια! (Βίντεο)

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε το αν ζηλεύει τον Κωστή Μαραβέγια, απαντώντας στη σχετική ερώτηση!

Η ηθοποιός δεν κρύφτηκε!

Στην κάμερα της εκπομπής του OPENTV "Μεσημέρι #yes" μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου και ρωτήθηκε αν ζηλεύει τον Κωστή Μαραβέγια!

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Μέχρι να εξελιχθείς και να παλέψεις τις ανασφάλειές σου, ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, προφανώς και όλοι περνάνε από το στάδιο της ζήλειας, γιατί αυτό δηλώνει ελλειμματικότητα και θέλεις μία προσπάθεια με τον εαυτό σου να αισθανθείς ότι εγώ «είμαι αρκετός, άρα δε χρειάζεται να ζηλεύω κάποιον».

Γιώργος Λιάγκας: "Έκραξε" τον Κωστή Μαραβέγια! "Είναι απαράδεκτος!" (Βίντεο)

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι!

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησαν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι έχει κλείσει ένα χρόνο σχέσης και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Δεν φεύγει λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, ενώ τους έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Βέβαια πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους από τους φωτογράφους αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αλλαγή που θέλει να φέρει στη ζωή του Κωστή Μαραβέγια!

Αφού πέρασαν όμορφες στιγμές στην Ύδρα αλλά και στην Αγία Άννα στην Εύβοια, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας είχε live εμφάνιση, το ζευγάρι έφυγε για Λονδίνο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη βρετανική πρωτεύουσα και μαζί της βρέθηκε και ο αγαπημένος της.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας