Πασίγνωστο μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή στα 46 της και μας άφησε με "κομμένη" την ανάσα!

Θα πάθετε πλάκα!

Πασίγνωστο μοντέλο φωτογραφήθηκε γυμνή στα 46 της και μας άφησε με

Μας άφησε με "κομμένη" την ανάσα αυτό το πασίγνωστο μοντέλο που φωτογραφήθηκε γυμνή στα 46 της! Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της.

Αυτή η καλλονή δε σταμάτησε ποτέ να μας εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της. Αυτή η φωτογραφία της ωστόσο μας δείχνει πως ακόμα και τώρα που πλησιάζει τα 50 είναι πιο "καυτή" από ποτέ.

ΑΝΤ1: Παρουσιάστρια προκαλεί "εγκεφαλικά" γυμνή στην μπανιέρα της! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία...

Ο λόγος φυσικά για την απόλυτη Kate Moss. Το πασίγνωστο μοντέλο πόζαρε γυμνό με μία πετσέτα στα μαλλιά της στο φακό του διάσημου φωτογράφου, Mario Testino. Το στόμα της μας κάνει να παραμιλάμε αφού η κάθε 20άρα θα φαινόταν λίγη μπροστά της.

Ο κορυφαίος φωτογράφος ανέβασε την ασπρόμαυρη φωτογραφία της Kate Moss στο Instagram γράφονταες: «Είναι πάντα η έμπνευσή μου και γίνεται συνεχώς όλο και καλύτερη».

kate moss γυμνή

Πασίγνωστο μοντέλο ανέβασε γυμνή φωτογραφία και "έριξε" το Instagram!

"Έριξε" το Instagram με αυτή τη γυμνή φωτογραφίας που ανέβασε το πασίγνωστο μοντέλο!

Χαλαρή και... ολόγυμνη, πίνει τον καφέ της στο σαλόνι της και δε διστάζει να μας δείξει το τρομερό της κορμί στο Instagram, χωρίς ίχνος υφάσματος!

Γνωστή Ελληνίδα έκοψε τα μαλλιά της και πόζαρε γυμνή στο κρεβάτι της!

Ο λόγος για το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Έμιλυ Ρατακόφσκι που δεν σταματά να προκαλεί πανικό με τις δημοσιεύσεις της στο Instagram!

Κάτι που έκανε και χτες το μεσημέρι, μαζεύοντας... χαλαρά, 1,5 εκατομμύριο likes.

undefinedundefined

Angelina Jolie: Πόζαρε γυμνή στα 44! Οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως!

Η Angelina Jolie πόζαρε γυμνή στα 44 χρόνια της και οι φωτογραφίες της έχουν γίνει θέμα συζητήσεων παγκοσμίως, καθώς είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες.

Η κορυφαία ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το καινούργιο τεύχος του αμερικάνικου Harper’s Bazzar και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αντζελίνα Τζολί: Θύμισε Βασίλισσα πολέμου στην νέα δημόσια εμφάνιση της!

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει «υποστεί» από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για με την διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων.

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου», είπε.

Angelina Jolie γυμνή

Angelina Jolie γυμνό κορμί