Κι όμως! Αυτή είναι η κληρονόμος της επιχείρησης δισεκατομμυρίων των Kardashians!

Εντάξει, το περιμέναμε!

Κι όμως! Αυτή είναι η κληρονόμος της επιχείρησης δισεκατομμυρίων των Kardashians!

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, κι όμως! Αυτή θα είναι η τυχερή κληρονόμος της επιχείρησης δισεκατομμυρίων της οικογένειας των Kardashians.

Η οικογένεια της Kim έγινε γνωστή από το δημοφιλές ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» που παίζει πάνω από δέκα χρόνια στους δέκτες μας και μας βάζει καθημερινά στις ζωές των μελών της οικογένειας. H Kim, η Klhoe και η Kourtney έχουν δημιουργήσει μία αμύθητη περιουσία ενώ στο παιχνίδι μπήκε πολύ δυναμικά η Kylie Jenner η οποία στα 22 της χρόνια έχει ήδη ένα δισεκατομμύριο! Η Kendall Jenner φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις της οικογένειας μιας και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Κάιλι Τζένερ! Δεν ξέρουν από τι πάσχει!

Κάθε μία από τις κόρες της Kris Jenner έχει τα δικά της παιδιά τα οποία θα είναι και οι απόλυτοι κληρονόμοι της περιουσίας που έχουν δημιουργήσει ανά τα χρόνια.

H Kim, η Klhoe και η Kourtney εμφανίστηκαν σε δημοφιλές talk show της Αμερικής και μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για το ποιο από τα παιδιά του θα είναι αυτό που θα αναλάβει τα ηνία της επιχείρησής τους όταν αυτές αποφασίσουν να αποσυρθούν. Και οι τρεις έδωσαν ομόφωνη απάντηση: Η North West. Η μεγαλύτερη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West.

κιμ καρντάσιαν κόρη

H North, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, αισθάνεται ήδη αφεντικό και είναι έτοιμη να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση λόγω του χαρακτήρα της. «Ήδη πιστεύει ότι είναι το αφεντικό της (της επιχείρησης). Θα έρχεται μέσα και θα λέει ‘Πού είναι το μικρόφωνό μου; Έχω ανάγκη ένα μικρόφωνο» ήταν τα λόγια της σούπερ σταρ. Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν σε λίγα χρόνια το όνομα North West δε σας ακούγεται ξένο...

Κιμ Καρντάσιαν: «Καταρρέει» η αυτοκρατορία της! Αποκαλύφθηκε η μεγάλη της απάτη!

«Καταρρέει» η αυτοκρατορία γύρω από το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν! Αποκαλύφθηκε η μεγάλη της απάτη!

Η αυτοκρατορία της είναι «χτισμένη» από αυτούς που αγαπούν φανατικά την ίδια και όλη της την οικογένεια αλλά και από αυτούς που τη μισούν για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Μιλάμε για μία γυναίκα που της αρέσει να προκαλεί τον χώρο της showbiz.

Η σημερινή αποκάλυψη όμως μάλλον θα την ταράξει για τα καλά! Τα ξένα tabloids αποκάλυψαν ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της!

Θεωρείται από τις μεγαλύτερες influencers στο instagram και με τους περισσότερους followers αλλά αυτό πλέον καταρρίπτεται!

Το 44% των followers της είναι ψεύτικο, δηλαδή αγορασμένο. Και κάπως έτσι αυτή αυτοκρατορία «γκρεμίζεται» έτσι ξαφνικά.

 Κιμ Καρντάσιαν: «Καταρρέει» η αυτοκρατορία γύρω από το όνομα της! Αποκαλύφθηκε η μεγάλη της απάτη!