Μέγκι Ντρίο: «Άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Την έχει ψωνίσει...» (Βίντεο)

Τα είπε όλα!

Μέγκι Ντρίο: «Άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Την έχει ψωνίσει...» (Βίντεο)

«Την έχει ψωνίσει»... Η Μέγκι Ντρίο δε δίστασε και «άδειασε» δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η Μέγκι Ντρίο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» και μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά το μοντέλο δεν άφησε ασχολίαστο το GNTM και τα όσα βλέπουμε στους δέκτες μας φέτος το φθινόπωρο από το δημοφιλές ριάλιτι.

Μέγκι Ντρίο: Άλλαξε hair look και έκανε την τάση της σεζόν! Δείτε την αλλαγή!

Μεταξύ άλλων, η Μέγκι σχολίασε και την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια! Δε δίστασε λοιπόν στιγμή και είπε άνετα τη γνώμη της για την κριτή του show στο οποίο συμμετείχε και η ίδια πέρυσι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει»!

Μάλιστα πέταξε και μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για την Ηλιάνα σχολιάζοντας πως πρέπει να χάσει κιλά και πως αν η ίδια ήταν κριτής θα την περνούσε αν έχανε κιλά: «Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά».

Μέγκι Ντρίο: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαινε με τον...»! (Βίντεο)

Η Μέγκι Ντρίο έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «έβγαινε με τον...»!

Με αφορμή τη συνέντευξη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όχι μόνο!

Η Μέγκι είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σου πω ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τότε έβγαινε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου η σχέση της είναι ο μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η Γαρυφαλλιά είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ηλιάνα…Και με το που αποχώρησε η Γαρυφαλλιά, θυμάμαι, ήμουν στο πλατό και η Ηλιάνα πήρε το κινητό και σε κάποιον έστελνε για τη Γαρυφαλλιά. Η ίδια η Γαρυφαλλιά μου είχε πει ότι βγαίνανε μαζί ως ζευγάρια».

Δείτε το σχετικό βίντεο: