Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά μετά τη γέννηση της κορούλας του! «Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο»!

Θα "λιώσετε" με τα λόγια του!

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά μετά τη γέννηση της κορούλας του! «Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο»!

Λεύτερης Πετρούνιας: «Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο»! Οι πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά μετά τη γέννηση της κορούλας του!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και η αθλήτρια ρυθμικής απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Μέσα από την εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», ακούσαμε τον Λευτέρη Πετρούνια να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για την αγαπημένη του κόρη και να μιλάει με πραγματικά συγκινητικά λόγια.

Βασιλική Μιλλούση: Γέμισε το μαιευτήριο με δώρα! Η πρώτη δημοσίευση μετά την γέννηση της κόρης της!

«Όλα πήγαν καλά. Είναι μια κούκλα. Άλλαξε η ζωή μου για πάντα. Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο. Η μικρή είναι μια κούκλα. Είμαστε και οι δυο ευτυχισμένοι. Είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη στιγμή. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Ό,τι καλύτερο» ήταν τα λόγια του πασίγνωστου αθλητή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη τους! Δείτε την τρυφερή φωτογραφία...

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πρώτη δημοσίευση αγκαλιά με την κόρη τους! Δείτε την τρυφερή φωτογραφία...

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει τις καλύτερες ημέρες της ζωής του, αφού εχθές η Βασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία: