Πάνος Μουζουράκης: Δεν ξανάγινε! Άκουσε το όνομα της Σολωμού και δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε! (Βίντεο)

Η κίνηση που θα σχολιαστεί!

Πάνος Μουζουράκης: Δεν ξανάγινε! Άκουσε το όνομα της Σολωμού και δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε! (Βίντεο)

Αυτό δεν ξανάγινε! Ο Πάνος Μουζουράκης άκουσε το όνομα της Μαρίας Σολωμού και δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε!

Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «The Voice», ενώ όταν ακούστηκε το όνομα της πρώην συντρόφου του είχε μια επική αντίδραση!

Ο Πάνος Μουζουράκης τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστό ότι έχει χωρίσει με την ηθοποιό, Μαρία Σολωμού και βρίσκεται σε σχέση με μια άλλη ηθοποιό, την Τζίνα Βαρελά.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του ξάφνιασε τους πάντες με την αντίδρασή του, αφού είπε χαρακτηριστικά:

Όσο δεν ασχολείσαι και δεν σε αφορά αυτό το πράγμα, είναι σαν το νερό πάνω στην πλάτη μίας πάπιας… Πιο καλή η μοναξιά…» και λίγο αργότερα άναψε τσιγάρο on camera.

Όσο για τον μουσικό διαγωνισμό που τον βλέπουμε να συμμετέχει σε ρόλο κριτή το «The Voice» είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο το συζητούσαμε με τον Κωστή, φέτος ο Κωστής το έκανε πραγματικότητα. Δεν είναι τόσο κουραστικό, είναι ότι σου παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Δεν σε κουράζει, αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις άλλα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χωρισμός «βόμβα» για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη;

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε για Πάνο Μουζουράκη - Μαρία Σολωμού! Ποια τον «πήρε» από εκείνη και τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε ακόμη ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά.

Χωρισμός - βόμβα για πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά! Το διέλυσαν οριστικά....

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Πάνος Μουζουράκης με τη Τζίνα ήρθαν κοντά τους τελευταίους μήνες και, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση του, πλέον κυκλοφορούν μαζί, δείχνοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και καμία έγνοια να κρυφτούν.