Μαρία Ηλιάκη: Είναι έγκυος; Τα δημόσια σχόλια που φούντωσαν τις φήμες!

Τι ισχύει;

Μαρία Ηλιάκη: Είναι έγκυος; Τα δημόσια σχόλια που φούντωσαν τις φήμες!

Είναι έγκυος η Μαρία Ηλιάκη; Τα δημόσια σχόλια του Νίκου Μουτσινά, αλλά και της Κατερίνας Καραβάτου, φούντωσαν τις φήμες.

Χθες, η παρουσιάστρια στις κάμερες ξάφνιασε τους πάντες όταν δήλωσε ότι μπορεί να έχει παντρευτεί κρυφά και να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό σε κανένας.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις της, πρόβαλε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς και άφησε να εννοηθεί πως μπορεί και να είναι έγκυος λέγοντας: «Θα περιμένω λίγες μέρες αλλά άμα δεν το βαφτίσω θα σας κάψω ζωντανούς».

Μάλιστα, πρόβαλλε και τα σχόλια της Κατερίνας Καραβάτου και όπως φαίνεται μπορεί σύντομα να έχουμε ευχάριστη είδηση.

Μαρία Ηλιάκη: Έκανε αποκάλυψη σοκ on camera για τον... κρυφό της γάμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Ηλιάκη δε δίστασε στιγμή και έκανε αποκάλυψη σοκ on camera σχετικά με τον... κρυφό της γάμο! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε εκδήλωση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να έχει πραγματοποιήσει κρυφό γάμο με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη.

Μαρία Ηλιάκη: Χεράκι χεράκι με τον σύντροφο της! Που βρίσκονται;

«Είναι πολύ προσωπικό και δε θέλω να πω αν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Μπορεί να είμαστε και παντρεμένοι και να μην το ξέρετε» ήταν η δήλωση της παρουσιάστριας η οποία βέβαια έχει αποστασιοποιηθεί προσωρινά από το χώρο της τηλεόρασης καθώς μένει στην Ελβετία μαζί με το σύντροφό της. Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και αισθανόμαστε και ζούμε σαν παντρεμένοι».

Βέβαια μετά από λίγο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέψευσε την είδηση λέγοντας: «Η Μαρία Ηλιάκη δεν παντρεύτηκε. Απάντησε σε μήνυμα στη Μαίρη Παλιαλέξη».

Μαρία Ηλιάκη: Χεράκι χεράκι με τον σύντροφο της! Που βρίσκονται;

Η Μαρία Ηλιάκη περπάτησε στους δρόμους με τον σύντροφο της χεράκι χεράκι. Που βρίσκεται το ζευγάρι;

Η παρουσιάστρια η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ζυρίχη όπου περνά ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, όπου περπατούσαν στο δρόμο πιασμένοι από το χέρι.

Μαρία Ηλιάκη σύντροφος