Ελένη: Είδε το μόνιτορ και φρίκαρε η παρουσιάστρια! Τι συνέβη και "κοκάλωσε";

Τι είδε;

Ελένη: Είδε το μόνιτορ και φρίκαρε η παρουσιάστρια! Τι συνέβη και

Η Ελένη Μενεγάκη είδε το μόνιτορ στην εκπομπή της και φρίκαρε. Τι συνέβη και "κοκάλωσε" η παρουσιάστρια στην εικόνα του;

Πήγε δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και άρχισε να τον... χουφτώνει λέγοντας πως πιάνει μόνο μυς και κόκαλα στο κορμί του.

«Κρέας δεν πιάνω καθόλου. Μόνο μυς και κόκαλα. Είναι 1.92, πόσα κιλά νομίζετε ότι είναι;»! Και ο συνεργάτης της της είπε: «Είμαι 91 κιλά και 900 γραμμάρια, ζυγίστηκα χθες. Προσπαθώ να μετατρέπω το λίπος μου σε μυϊκή μάζα…», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη: Αδιανόητο σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής! Αντί για ψωμί είπε...

Μάλιστα, μόλις είδε το μόνιτορ φρίκαρε, αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πολύ πιο ψηλός από την ίδια. Έτσι, τον... χαμήλωσε για να φαίνεται εκείνη πιο ψηλή.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε χαμπάρι τους φωτογράφους να την τραβάνε κι έκανε το απίστευτο! Η κίνηση που τους «πάγωσε» όλους!

Πήρε χαμπάρι τους φωτογράφους η Ελένη Μενεγάκη να την τραβάνε κι έκανε το απίστευτο! Η κίνηση που τους «πάγωσε» όλους!

Είναι μια προσωπικότητα που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας σαν μαγνήτης και η παρουσία της οπουδήποτε δεν περνάει απαρατήρητη! Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την "τσάκωσε" στο Μαρούσι και προφανώς έχουν τα στιγμιότυπα αποκλειστικά!

Ήταν χαλαρή, ντυμένη με ένα υπέροχο κοστούμι! Στην αρχή δεν είχε εντοπίσει τον φακό αλλά όταν την είδε "πάγωσε" τους πάντες με την αντίδρασή της!

Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό της που ξαφνιάζουν! Όσα την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα...

Άρχισε να χαμογελάει, να χαιρετάει και να στέλνει φιλιά! Η αλήθεια είναι πως παλιότερα είχε κουραστεί λίγο να την απαθανατίζουν σε κάθε της βήμα και δεν έδινε τόσο βάση ούτε ασχολιόταν! Φέτος, όμως, έχει γίνει πιο προσιτή από ποτέ! Η ευτυχία που κατακλύζει τη ζωή της είναι ολοφάνερη και το βγάζει προς τα έξω!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly παρακάτω:

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ελένη Μενεγάκη φωτογράφοι

Ελένη Μενεγάκη τι έκανε στους φωτογράφους

Ελένη Μενεγάκη η κίνηση στους φωτογράφους