Αλέκος Συσσοβίτης: Έγινε έξαλλος! Έφυγε μακριά από τις κάμερες νευριασμένος και μετά ξαναγύρισε!

Τι συνέβη;

Αλέκος Συσσοβίτης: Έγινε έξαλλος! Έφυγε μακριά από τις κάμερες νευριασμένος και μετά ξαναγύρισε!

Έξαλλος έγινε ο Αλέκος Συσσοβίτης με μια ερώτηση δημοσιογράφου η οποία και τον εκνεύρισε. Έφυγε από τις κάμερες νευριασμένος και μετά ξαναγύρισε!

Αφορμή ήταν η ερώτηση για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο, και αν ο ίδιος είχε δεχτεί ανάλογα σχόλια.

«Αυτά είναι πριν 22 χρόνια. Άμα μιλάμε ακόμα για το μόντελινγκ και την ομορφιά… Δεν γίνεται συζήτηση, νομίζω εσείς την προκαλείτε την συζήτηση, αυτό δεν υπάρχει, έχει τελειώσει. Νομίζω άσκοπη κουβέντα κάνουμε. Μιλάμε για την παράσταση, αφήστε το μόντελινγκ. Το τι γίνεται με την κοπέλα δεν με αφορά».

Σκάνδαλο με τον Συσσοβίτη! Παραλίγο να πνίξει πασίγνωστη ηθοποιό!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Ευτυχείτε ο Σωτήρης Καραμίντζας, αποκάλυψε και όσα δεν είδαμε στις κάμερες: «Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ζήτησαν από έναν τηλεοπτικό σταθμό να μην κάνει ούτε πλάνο, επειδή ο κος Συσσοβίτης είχε παρεξηγηθεί με κάποια πράγματα που ειπώθηκαν σε μία εκπομπή. Ο κος Συσσοβίτης ολοκλήρωσε κακήν κακώς τις δηλώσεις, έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα δεκάλεπτο με ύφος διευθυντή σχολείου, ο οποίος κάνει παρατήρηση σε μαθητές. Μας είπε ότι είμαστε απαράδεκτοι, ότι τον προσβάλουν οι ερωτήσεις που του κάνουμε… Φεύγει και ξαναγυρίζει τρίτη φορά και συνεχίζει ακριβώς την ίδια συζήτηση, ότι «εγώ δεν σας επιτρέπω και σας απαγορεύω να παίξετε τις δηλώσεις μου…».

Κατερίνα Λέχου - Αλέκος Συσσοβίτης: Η άγνωστη φωτογραφία από το 2003!

Μία φωτογραφία από το παρελθόν την οποία είδαμε για πρώτη φορά, ανέβηκε στα social media με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Λέχου και τον Αλέκο Συσσοβίτη!

Τη φωτογραφία ανέβασε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου!

Το στιγμιότυπο ήρθε από τη θεατρική συνεργασία το 2003 του Αλέκου Συσσοβίτη και της Κατερίνας Λέχου της θεατρικής παράστασης «Το τέλος μιας σχέσης» του Γκράχαμε Γκριν.

Μάλιστα οι δυο τους είχαν κάνει και μεγάλη επιτυχία στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Κατερίνα Λέχου - Αλέκος Συσσοβότης: Η άγνωστη φωτογραφία από το 2003!

Σκάνδαλο με τον Συσσοβίτη! Παραλίγο να πνίξει πασίγνωστη ηθοποιό!

Απίστευτο σκάνδαλο με τον Αλέκο Συσσοβίτη, καθώς αποκαλύφθηκε πως παραλίγο να πνίξει πασίγνωστη ηθοποιό!

Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με το Cia σε μία σκηνή της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου στον Alpha ο Αλέκος Συσσοβίτης παραλίγο να πνίξει την Ναταλία Δραγούμη!

Οι ηθοποιοί έπαιζαν τη σκηνή όπου ο Συσσοβίτης θα έπνιγε με ένα μαξιλάρι τη Δραγούμη, ζητώντας να είναι όσο πιο πειστικοί γίνεται!

Σκάνδαλο με τον Συσσοβίτη! Παραλίγο να πνίξει πασίγνωστη ηθοποιό!

Ωστόσο ο ηθοποιός πίεσε δυνατά τη συμπρωταγωνίστριά του και σε εκείνη όντως κόπηκε η ανάσα της, αλλά κανείς δεν το είχε καταλάβει!

Ο Ναταλία Δραγούμη σώθηκε από θαύμα, καθώς εκείνη την ώρα ο Κοκκινόπουλος ζήτησε να σταματήσει η σκηνή καθώς είχε τραβήξει περισσότερο απ΄ όσο έπρεπε!

Νυχτερινή έξοδος για τον Αλέκο Συσσοβίτη μετά από καιρό! Ποια ήταν η εντυπωσιακή μελαχρινή στο πλευρό του και η κοινή φωτογραφία που προκαλεί ερωτηματικά!