Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!

Το έχουν σχεδόν όλοι!

Δούκισσα Νομικού: Το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό! Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της!
News 07.11.2019 20:04

Αυτό είναι το αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό η Δούκισσα Νομικού. Με αυτό προστατεύει τα παιδιά της από τα άσχημα όνειρα που μπορεί να έχουν.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στο γιο της όσο και στην κόρη της και τους αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά και δεν τα αφήνει από το πλευρό της.

Μπορεί να σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο πάντα πρώτη της προτεραιότητα θα είναι ο Σάββας και η Αναστασία.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες στο Instagram η Δούκισσα Νομικού έχει διακοσμήσει τα δωμάτια τους με ένα αντικείμενο που έχει σαν φυλαχτό. Για να προστατεύσει τα παιδιά της από τα κακά όνειρα έχει κρεμάσει στους τοίχους των υπνοδωματίων τους, ονειροπαγίδες.

Δούκισσα Νομικού Σάββας φυλαχτό

Δούκισσα Νομικού Αναστασία υπνοδωμάτιο

Δούκισσα Νομικού: Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται και είχε προκαλέσει εντυπώσεις!

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί σήμερα απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας, αλλά πριν από έντεκα χρόνια διεκδικούσε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2007, και είχε το άγχος της... επιτυχίας!

Την άνοιξη του 2007, το ξανθό κορίτσι με τον αριθμό 22 εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και τον διαγωνισμό ομορφιάς και αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η Δούκισσα Νομικού την προκάλεσε και της απάντησε με φωτογραφία! Ήταν μαζί με τον γιο της!

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2007, κέρδισε έναν ακόμη, αποσπώντας έτσι τα χειροκροτήματα από τα μέσα κιόλας της βραδιάς. Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες η Δούκισσα, είχε πιο λεπτά φρύδια, πιο σκούρα μαλλιά και ελαφρώς πιο λεπτά χείλη! Ιδού λοιπόν όλο το υλικό:

Η Δούκισσα Νομικού έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη η Δούκισσα Νομικού όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση που κανείς δεν θυμάται...Έμοιαζε με άλλη όταν πήγε στα καλλιστεία! Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού που κανείς δεν θυμάται...

Δούκισσα Νομικού: «Βόμβα» λίγο μετά τη γέννα! Αποφάσισε να...

«Βόμβα» είδηση έσκασε για την Δούκισσα Νομικού λίγο μετά την γέννα. Αποφάσισε να γυρίσει στην τηλεόραση μέσα από νέο κανάλι.

Η παρουσιάστρια μετά την γέννηση της κόρης της, σκέφτεται να γυρίσει στον χώρο της παρουσίασης, τον οποίο αγαπάει πολύ.

Μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως έρχεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

H Αφροδίτη Γραμμέλη αποκαλύπτει στην εκπομπή το Πρωινό ότι η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα δυο πρόσωπα που έπεσαν στο τραπέζι για την παρουσίαση του «My style rocks», το οποίο θα προβληθεί το Γενάρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε όλο χάρη και μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της!

Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της κορούλας της!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share