X-factor: Η Δέσποινα Βανδή ντύθηκε νύφη και έμειναν όλοι "κάγκελο"! (Βίντεο)

Τρόλαρε τον εαυτό της επί σκηνής!

X-factor: Η Δέσποινα Βανδή ντύθηκε νύφη και έμειναν όλοι

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα στο X-factor ντύθηκε νύφη και έμειναν όλοι "κάγκελο" μόλις ανέβηκε στην σκηνή για να ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Η τραγουδίστρια, για ακόμη μια φορά τους μάγεψε όλους με την στιλιστική της επιλογή σε ένα από τα lives shows στο Open tv.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή , έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της.

Σήμερα, επέλεξε να φορέσει ένα maxi στράπλες φόρεμα, το οποίο έμοιαζε με νυφικό. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει χιούμορ λέγοντας πως της ήρθε να εμφανιστεί με ανθοδέσμη και να την πετάξει.

X-Factor Highlights: Η συγκίνηση του Θεοφάνους και τα κλάματα επί σκηνής!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η συγκίνηση του Θεοφάνους και τα κλάματα επί σκηνής!

Το X-Factor του open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο!

Στο σημερινό επεισόδιο του X Factor τον αποθέωσαν οι κριτές και μάλιστα ειπώθηκε πως ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει ακουστεί μέχρι τώρα!

Με το τραγούδι «Zombie» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Δημήτρης Παπατσάκωνας από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα #TeamMastoras.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του οι κριτές τον αποθέωσαν και την αρχή έκανε ο Χρήστος Μάστορας λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία που έχει δει μέχρι τώρα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει συμμετάσχει σε όλα τα X-factor είπε ότι είναι μία από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των X-Factor.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη Σπανό! (Βίντεο)

Η συγκινητική αναφορά του Γιώργου Θεοφάνους στο X-factor στον Γιάννη Σπανό!

Στον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό που έφυγε σήμερα από τη ζωή αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους στην έναρξη του τρίτου live show του X Factor.

Εμφανώς συγκινημένοι και οι τρεις καλλιτέχνες άκουγαν τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος ζήτησε από τους ανθρώπους της παραγωγής και του καναλιού, να ηγηθεί ώστε να γίνει ένα όμορφο αφιέρωμα στη μνήμη του για όλα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor ο Λιακ δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Τι του συνέβη;

Με το τραγούδι «Της λήθης το πηγάδι» έκαναν την εμφάνισή τους στο τρίτο live του X Factor οι Liak and the Cover από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους #TeamTheofanous.

Ο Λιάκ είπε backstage ότι αυτό το τραγούδι, του είχε πει ο πατέρας του, ότι ήθελε να το τραγουδήσει στον μουσικό διαγωνισμό του Open.

X-factor: Το τραγούδι που επέλεξε παραλίγο να της... στοιχίσει! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Και τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να το τραγουδήσει όμως ο πατέρας του δεν είναι πια εν ζωή.

Έτσι, όταν τελείωσε η ερμηνεία του ξέσπασε σε κλάματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο 3ο live o παίκτης που αποχώρησε ήταν από την ομάδα της Μελίνας και ήταν ο Γιάννης Ατζούρης, καθώς το κοινό προτίμησε να σώσει τους AC2!