Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Την κοιτούσε στα μάτια και «έλιωνε»!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκαν;

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί και να κάνουν πράγματα που τους «γεμίζουν»!

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν μια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε να βάλει κοντό τοπ και ο άντρας της «τρελάθηκε» κανονικά! Δεν άφηνε το χέρι της και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους τραβάνε! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Χέρι - χέρι με τον Μιχόπουλο και το... "δεύτερο" παιδί της!

H Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»
Η Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και τον Μιχόπουλο
Αθηνά Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Φίλιππος Μιχόπουλος την "παρακολουθεί" παντού! Η αποκάλυψη με βίντεο!

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος την... "παρακολουθεί" παντού και η αποκάλυψη έγινε με ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Μπορεί ο επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στην Σαντορίνη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, η ηθοποιός βρήκε χρόνο για να βρεθεί στο πλευρό του.

Μάλιστα, δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του και "λιώσαμε" με τον τρόπο που το έκανε!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Ισπανία είναι μαγευτικές!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από την πισίνα που έκανε την βουτιά της με τον σύζυγο της να την τραβάει βίντεο με drone.

«Ο άντρας μου το έκανε πολύ εύκολο στο να με εντοπίζει», έγραψε στην λεζάντα της!

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει "παγωτό"! Σαλόνι από άλλον πλανήτη...

Σαλόνι από άλλον πλανήτη έχει μέσα η σπιταρόνα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Θα σας αφήσει "παγωτό" σίγουρα το εσωτερικό του...

Η ηθοποιός έχει πολλές ιδιότητες αλλά πάνω από όλα είναι μία περήφανη μαμά και μία ερωτευμένη σύζυγος που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τρεις φορές.

Η stylish ηθοποιός, τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 900 χιλιάδες followers.

Μέσω του αγαπημένου της μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των Instastories, η Αθηνά έχει δείξει διάφορα πλάνα στους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις παρακάτω, το ζευγάρι αγαπάει την minimal αισθητική ενώ η 33χρονη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ντουλάπα.

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η σπιταρόνα τους θα σας αφήσει