X- Factor Highlights: Η οργή του Θεοφάνους και το πάρτι έκπληξη!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

X- Factor Highlights: Η οργή του Θεοφάνους και το πάρτι έκπληξη!

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η οργή του Θεοφάνους και το πάρτι έκπληξη!

Το X-Factor του open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο!

Άγριες Μέλισσες VS X-Factor: Ποιος έκοψε το νήμα στην τηλεθέαση; Ποιότητα ή show;

Σίγουρα τις εντυπώσεις έκλεψε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που ήταν "μαγική"! Επέλεξε να φορέσει ένα maxi στράπλες φόρεμα, το οποίο έμοιαζε με νυφικό. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει χιούμορ λέγοντας πως της ήρθε να εμφανιστεί με ανθοδέσμη και να την πετάξει.

Ο Κωνσταντίνος Στίνης "έκλεψε" τις καρδιές των κριτών με την ερμηνεία του τραγουδιού "Madame" του Πάνου Μουζουράκη! O Κωνσταντίνος, τόσο με την ερμηνεία του, αλλά και με την σκηνική του παρουσία κατάφερε να κερδίσει τα καλύτερα σχόλια και από τους τέσσερις κριτές! Πρώτη φορά οι coaches συμφώνησαν, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά!

O Μιχάλης Τσαουσόπουλος κατάφερε να κάνει έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους σε μία αναφορά του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Οι συγκινήσεις δε σταμάτησαν εκεί για τον Γιώργο Θεοφάνους αφού ο αγαπημένος συνθέτης "λύγισε" με το αφιέρωμα που έγινε στον Γιάννη Σπανό.

Το πάρτι έκπληξη!

Μόλις η ώρα πήγε 12 και η μέρα άλλαξε, ξημέρωσε των Τριών Ταξιαρχών και φυσικά η γιορτή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου! Την αρχή για το party έκανε ο Άρης Μακρής από το backstage μαζί με όλους τους διαγωνιζόμενους, ενώ έπειτα οι κριτές σηκώθηκαν και του ευχήθηκαν.

Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας του τραγούδησε και το «Χρόνια πολλά».

Στο τέλος του επεισοδιού, από το διαγωνισμό αποχώρησε η Ζωή από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου.

Η μάχη έγινε μεταξύ Ζωής και Κωνσταντίνας από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και η αγωνία ήταν μεγάλη για το ποια θα αποχωρήσει. Η ψήφοι των κριτών ήταν 2 - 2 με αποτέλεσμα ο coach τους να πάρει την απόφαση για το ποια θα σταματήσει από το μουσικό show.

X-Factor Highlights: Η εμφάνιση που δίχασε τους κριτές και εκείνη που άρεσε σε όλους!

Όλα τα Highlights από το χτεσινό επεισόδιο του X-Factor! Η εμφάνιση που δίχασε τους κριτές και εκείνη που άρεσε σε όλους!

Εκθαμβωτική ήταν η Δέσποινα Βανδή στο δεύτερο live του X-factor και άκουσε τα καλύτερα σχόλια τόσο από τους κριτές, όσο και από τον Άρη Μακρή.

Η τραγουδίστρια σε κάθε επεισόδιο τραβάει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

Στο σημερινό επεισόδιο επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε φαρδιά γραμμή. Τα κοσμήματα στο λαιμό της έκαναν την διαφορά αφού έδιναν ένα πιο sεxy αλλά και chic ύφος.

X-factor Δέσποινα Βανδή