Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Έβαλε τα κλάματα ο παρουσιαστής! «Με συγχωρείτε αλλά...»

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί! Τι συνέβη;

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Έβαλε τα κλάματα ο παρουσιαστής! «Με συγχωρείτε αλλά...»

Έβαλε τα κλάματα ο παρουσιαστής της εκπομπής Μεσημέρι ΣΚΑΙ! «Με συγχωρείτε αλλά...» είπε μεταξύ άλλων! Τι συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν όταν καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, Αθηνά Μαξίμου αλλά και στην απόφασή τους, να μην αποκτήσουν παιδιά. Τα λόγια του, ήταν η αφορμή για να κλάψει ο παρουσιαστής του Μεσημέρι ΣΚΑΙ!

Γιώργος Λιάγκας: Τραγωδία! Έπεσε στα πιο χάλια νούμερα...

«Γιώργο, εγώ παντρεύτηκα έναν άνθρωπο γιατί ήθελα αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν παντρεύτηκα μία μέλλουσα μάνα παιδιών. Με τους ανθρώπους που αγαπώ είναι δίπλα μου και είμαι και εγώ δίπλα τους και θέλω να κάνω πράγματα», ήταν τα λόγια του Αιμίλιου Χειλάκη.

«Πρώτη φορά, δεν το ‘χω ξαναπάθει αυτό! Έχω συγκινηθεί παιδιά και ειδικά όταν τα λέει ένας άντρας αυτά! Μην με δείχνετε λίγο», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή- «Κάναμε ένα λάθος χτες...»

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: «Κάναμε ένα λάθος χτες»! Η δημόσια συγγνώμη του παρουσιαστή για όσα έγιναν στη χθεσινή εκπομπή σχετικά με το συμβάν στο ΑΠΘ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες τους κάνανε μία άτυχη πλάκα στη χθεσινή τους εκπομπή η οποία τους στοίχισε αρκετά. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δέχθηκε αρκετά σχόλια για την αναπαράσταση της πράξης του φοιτητή στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής «άδειασε» δημόσια τη Νατάσα Θεοδωρίδου! «Μου έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή»!

Έτσι με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει μία δημόσια συγγνώμη.

«Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη από όλους. Είναι μια βίαιη πράξη. Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες. Το αντιμετωπίσαμε το συγκεκριμένο θέμα, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο ή σε μια παρέα. Γιατί έχει και μια αστεία διάσταση. Και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρα στάση και θέση όλων μας. Ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο. Και επειδή στενοχωρήσαμε κάποιον κόσμο, να πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν το θέλαμε» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή, ενώ απολογήθηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Κατερίνα Τσολάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: