GNTM: Τα "μαζεύει" η Σουζάνα για την Ελευθερία! «Έπρεπε να είμαι πιο ήρεμη»!

Η εξομολόγησή της...

GNTM: Τα

Η Σουζάνα τα "μαζεύει" για όσα έγιναν με την Ελευθερία μέσα στο σπίτι του GNTM! «Έπρεπε να είμαι λίγο πιο ήρεμη μαζί της»...

Η Σουζάνα Κουόλ αποχώρησε από το σπίτι του GNTM για δεύτερη φορά και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των ΚουΚου» παραδέχτηκε πως η στάση των "FF" απέναντι στην Ελευθερία δεν ήταν σωστή.

GNTM: Αποχώρησε από το σπίτι και έγινε ηθοποιός! Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί!

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια είπε:

«Εγώ όταν ρώτησα την Ελευθερία αν της κάναμε bullying η απάντησή της ήταν όχι. Το μόνο της πρόβλημα ήταν ο τρόπους που της μιλούσαμε. Εμείς τη διώξαμε από το δωμάτιο γιατί δεν έκανε τα απλά πράγματα. Να σκουπίσει, να μαζέψει τα πράγματά της. Ήμασταν πέντε κοπέλες στο δωμάτιο. Θέλαμε να είναι καθαρό. Δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά. Εγώ θεωρώ πως μερικές φορές οι αντιδράσεις μου προς την Ελευθερία ήταν λίγο έντονες. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο ήρεμη. Έχουν κόψει ράψει στην τηλεόραση. Δε θα ξαναέμπαινα ποτέ σε κανένα GNTM»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα και αναγκάστηκε να βάλει περούκα! Αυτή είναι η εικόνα της! (Βίντεο)

Έπεσαν όλα τα μαλλιά της Σουζάνα από το GNTM και αναγκάστηκε να βάλει περούκα. Αυτή είναι η εικόνα του μοντέλου σήμερα.

Μετά την αποχώρηση της από το σπίτι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» όπου και αναφέρθηκε στην εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, και της αναφορά της στην διπλή της αποχώρηση, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη, καθώς εμφανίστηκε στο πλατό με περούκα και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν το γιατί.

«Είναι προσωρινό, χθες πήγα να επιχειρήσω να κάνω κάτι στο μαλλί μου ένα αφρικάνικο wave και μου έπεσαν όλα τα μαλλιά! Ήμουν πάρα πολύ φρικαρισμένη και αναγκάστηκα να αγοράσω μία περούκα για να έρθω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Σουζάνα Κουόλ και έμειναν όλοι άφωνοι.

TAGS