Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψαν ένα ευχάριστο γεγονός! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η τούρτα - έκπληξη!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψαν ένα ευχάριστο γεγονός! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψαν ένα ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια τους. Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σπίτι τους.

Η κόρη τους Αναστασία έχει τα γενέθλια της και η τρυφερή μαμά δεν γινόταν να μην της ετοιμάσει μια έκπληξη. Έτσι έφτιαξε μόνη της την τούρτα.

Κάτια Ζυγούλη: Έβγαλε το μακιγιάζ και «έπεσε» το φως πάνω της! Το πραγματικό της πρόσωπο....

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως με τα χεράκια της έφτιαξε την λαχταριστή τούρτα.

Κάτια Ζυγούλη  Σάκης Ρουβάς κόρη

Κάτια Ζυγούλη: Η κουζίνα του σπιτιού της είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!

Η κουζίνα του σπιτιού της Κάτια Ζυγούλη είναι όσο ένα στάδιο! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω!

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είναι γνωστό πόσο in style γυναίκα είναι!

Αυτό λοιπόν δεν το βλέπουμε μόνο στις εμφανίσεις της και στα look που επιλέγει να κάνει, αλλά και στην διακόσμηση του σπιτιού της που έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου η ίδια!

Η Κάτια Ζυγούλη εχθές δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube ένα βίντεο μέσα από την κουζίνα της!

Κάτια Ζυγούλη: Στην σπιταρόνα της με τον Σάκη Ρουβά έχει «χτίσει» ολόκληρο καμαρίνι πλημμυρισμένο από φωτογραφίες!

Το γνωστό μοντέλο μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει τούρτα στην κόρη της Αναστασία, που είχε τα γενέθλιά της και μέσα από τα πλάνα της είδαμε την κουζίνα της που είναι πραγματικά ονειρική!

Είναι τεράστια σχεδόν σε διαστάσει ενός σταδίου με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και να προσθέτει ένα μίνιμαλ στυλ στον χώρο αλλά και σικάτο εξίσου. Άλλωστε το λευκό χρώμα είναι πάντα in fashion!

Ο πάγκος που βρίσκεται στο κέντρο της κουζίνας είναι τεράστιο και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού μέσα σε ένα 6μελες σπίτι δε θα αρκούσε κάτι πιο μικρό. Συν τοις άλλοις μιλάμε για την οικία Ρουβά!

Μόλις δείτε πλάνα από την κουζίνα της θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω, όπως πετάχτηκαν και σε εμάς!

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε: