Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Η εξομολόγηση που "ράγισε" καρδιές! «Το λίπος θα σε καταπιεί, σε λίγο καιρό θα είσαι μόνο λίπος»!

Τα λόγια της θα σας "τσακίσουν"!

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Η εξομολόγηση που

H Αντιγόνη Πάντα Χαρβά προέβη σε μία εξομολόγηση που "ράγισε" καρδιές! «Το λίπος θα σε καταπιεί, σε λίγο καιρό θα είσαι μόνο λίπος»!

Η γνωστή δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη , “Οδηγός Καλής Ζωής” και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια με το βάρος της και της έχει κοστίσει. Μίλησε επίσης για τα σχόλια που έχει δεχτεί και την έχουν τσακίσει, χωρίς να προβάλλει κανένα κομπλεξ.

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: Φωτογραφίζεται γυμνή και "σπάει" όλα τα ταμπού!

«Από μικρή είχα περισσότερα κιλά. Αλλά υπέρβαρη δεν με έλεγες. Υπήρξα και 65 κιλά με ύψος 1,73. Είχα πάντα όμως τα μαγουλάκια μου. Είδα το φαγητό ως διέξοδο όταν γύρω στα 18 μου είχα μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Αργότερα έχασα τη γιαγιά μου, την ξαδέρφη και τον πατέρα μου. Έτσι άρχισα να μένω σπίτι να βλέπω τηλεόραση και να τρώω. Έβλεπα το φαγητό ως παρηγοριά. Έκανα προσπάθεια μόνο 2-3 φορές να χάσω κιλά και αυτό μόνο όταν έπαιρνα πάρα πολλά και δυσφορούσα στις κινήσεις μου.

Πήγα σε κάποια κέντρα αδυνατίσματος, όπου μου μίλησαν με πολύ άσχημο τρόπο, λέγοντάς μου “πώς είσαι έτσι, το λίπος θα σε καταπιεί, σε λίγο καιρό θα είσαι μόνο λίπος”. Δεν το κάνεις αυτό για κανένα λόγο, ειδικά σε ένα νέο παιδί. Δεν ξαναπήγα. Ότι έκανα μετά, το έκανα μόνη μου.

Τον τελευταίο χρόνο που πήρα τα περισσότερα κιλά από κάθε άλλη φορά, έχω περισσότερες δυσκολίες. Έκοψα το αλάτι όταν πήγα στον καρδιολόγο. Μείωσα και τη ζάχαρη. Μπήκα τώρα στη διαδικασία να σκεφτώ φέτος να πάω σε έναν διατροφολόγο να με βοηθήσει. Αν έχετε κάποιον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και έχει παραπάνω κιλά, προσέξτε πως θα τον προσεγγίσετε. Μην εστιάζετε στην εμφάνισή του, γιατί σε έναν υπέρβαρο θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα» ήταν τα λόγια της.

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ποζάρει γυμνή και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα!

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ποζάρει γυμνή και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα!

Η γνωστή δημοσιογράφος που πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει σφοδρή κριτική στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια του με αφορμή τα plus size μοντέλα στο GNTM.

Έτσι, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει γυμνή και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους έχουν παρόμοιες ιδεοληψίες με τον Γιώργο Λιάγκα.

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ποζάρει γυμνή! Το ηχηρό της μήνυμα!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εγώ τις πατσές μου δεν τις κρύβω και όποιος νιώθει ότι η αισθητική του πληγώνεται, ας το λύσει με τον Ψ του. - Btw ας αποφασίσει ο καιρός τι θα φοράμε επιτέλους. Αλλιώς σας θέλω όλες και όλους έτσι στο δρόμο. Πάμε;».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ποζάρει γυμνή! Το ηχηρό της μήνυμα!