Αποκάλυψη σοκ 7 χρόνια μετά το θάνατο πασίγνωστης τραγουδίστριας! Είχε ερωτική σχέση με στενή της φίλη...

Ο λόγος για την...

Αποκάλυψη σοκ 7 χρόνια μετά το θάνατο πασίγνωστης τραγουδίστριας! Είχε ερωτική σχέση με στενή της φίλη...

Έγινε μεγάλη αποκάλυψη που έχει προκαλέσει σοκ, 7 χρόνια μετά το θάνατο πασίγνωστης τραγουδίστριας! Είχε ερωτική σχέση με στενή της φίλη...

Ο θάνατός της σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς αποτελούσε μία από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες όλων και ένα σύμβολο των ερωτικών μπαλάντων. Μία αποκάλυψη ωστόσο έρχεται να ανατρέψει τα πάντα μιας και η πιο στενή της φίλη, αποκάλυψε πως διατηρούσε σχέση μαζί της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδέχεται ότι έχει σχέση με τον...

Ο λόγος για την κορυφαία Γουίτνεϊ Χιούστον και τη φίλη της, Ρόμπιν Κρόφορντ η οποία σε βιβλίο που έγραψε εξομολογήθηκε τη σχέση της με την τραγουδίστρια.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να υπερασπιστώ τη φιλία μας και να μοιραστώ ποια ήταν η γυναίκα πίσω από το απίστευτο ταλέντο», γράφει η Κρόφορντ σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο τεύχος του People αυτή της εβδομάδας.

Γουίτνεϊ Χιούστον

Η Κρόφορντ ήταν 19 χρονών όταν γνώρισε τη 17χρονη τότε Χιούστον, ενώ και οι δύο εργάζονταν ως σύμβουλοι σε καλοκαιρινή κατασκήνωση στο East Orange, New Jersey, το 1980. Τότε, η Κρόφορντ υποσχέθηκε στη νέα της φίλη ότι «θα σε προσέχω». Και κράτησε αυτή την υπόσχεση για τις επόμενες δύο δεκαετίες, καθώς η Χιούστον γινόταν παγκοσμίως γνωστή.

Το πρώτο φιλί

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Ρόμπιν Κρόφορντ, το πρώτο τους φιλί το μοιράστηκαν εκείνο το καλοκαίρι, όταν η Γουίτνεϊ Χιούστον την κάλεσε στο σπίτι της. «Μιλούσαμε και μιλούσαμε διαρκώς» γράφει. «Και ξαφνικά, τα πρόσωπά μας βρέθηκαν πολύ κοντά. Το πρώτο μας φιλί ήταν μακρύ και αργό, σαν το μέλι. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Κάτι συνέβαινε μεταξύ μας».

Το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά μετά το πρώτο τους φιλί και πέρασαν το βράδυ στο σπίτι ενός φίλου. «Στο διαμέρισμα, βγάλαμε τα ρούχα μας και, για πρώτη φορά, αγγίξαμε η μία την άλλη. Το να την φροντίζω και να την αγαπώ ήταν σαν όνειρο για μένα» όπως γράφει στο βιβλίο της.

Η σχέση τους μετατράπηκε από ρομαντική σε πλατωνική, όταν η Χιούστον υπέγραψε με τον θρύλο της μουσικής, Clive Davis. Η Κρόφορντ είπε πως η Χιούστον έδωσε τέλος στο φυσικό κομμάτι της σχέσης τους μία ημέρα το 1982, όταν της έδωσε μια μπλε Βίβλο, για να εξομαλύνει την κατάσταση.

Ο χωρισμός

«Μου είπε ότι δεν θα έπρεπε να βρισκόμασταν πια, γιατί θα έκανε την πορεία μας ακόμα πιο δύσκολη. Είπε επίσης πως αν ο κόσμος μάθαινε για εμάς, θα το χρησιμοποιούσε εναντίον μας, και πίσω στη δεκαετία του ’80, έτσι ήταν τα πράγματα», ανέφερε η Κρόφορντ, η οποία μάλιστα υποστήριξε πως η οικογένεια της Χιούστον, την πίεζε να σταματήσει αυτή τη σχέση.

«Η Γουίτνεϊ μου είπε ότι η μητέρα της- η γκόσπελ τραγουδίστρια Σίσσυ Χιούστον-είπε ότι ‘δεν ήταν φυσιολογικό για δύο γυναίκες να είναι τόσο κοντά’». Όπως αναφέρει η Κρόφορντ, όταν η Γουίτνεϊ Χιούστον της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν, σεβάστηκε την απόφασή της. «Το κράτησα μυστικό. Βρήκα παρηγοριά στη σιωπή μου», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο.

Ωστόσο, το ζευγάρι διατήρησε πολύ στενή φιλία, που αμέσως φούντωσαν οι φήμες για τη σεξουαλικότητα της Χιούστον. «Δεν μιλήσαμε ποτέ για ταμπέλες, όπως λεσβία ή γκέι», εξήγησε η Κρόφορντ. «Απλά ζούσαμε τις ζωές μας και ελπίζαμε ότι θα συνεχίζαμε έτσι για πάντα. Θέλαμε να είμαστε μαζί, απλά οι δυο μας». Σύμφωνα με την Κρόφορντ, η ρομαντική σχέση τους, ήταν απλά ένα κομμάτι του διαρκούς δεσμού της με τη Χιούστον. «Η Γουίτνεϊ ξέρει ότι την αγαπώ και ξέρω ότι με αγάπησε και αυτή», αναφέρει στο βιβλίο της. «Σημαίναμε τα πάντα η μία για την άλλη. Ορκιστήκαμε να παραμείνουμε η μία δίπλα στην άλλη», προσθέτει.

Μετά τον χωρισμό τους, η Χιούστον έκανε σχέση με τον ηθοποιό Έντι Μέρφι και τον αθλητή Ράνταλ Κάνινγκχαμ. Το 1992 παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, με την Κρόφορντ να είναι η κουμπάρα της. Τον επόμενο χρόνο, η τραγουδίστρια απέκτησε την κόρη της, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν. Ο γάμος τους υπήρξε ταραχώδης και βρέθηκε πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Τελικά το ζευγάρι χώρισε το 2007.

Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 στο Μπέρβλι Χιλς στην Καλιφόρνια, σε ηλικία 48 ετών. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι πέθανε από πνιγμό στην μπανιέρα της, μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον με τον Μπόμπι Μπράουν / Φωτογραφία: AP Photo/Rhoda Birndorf
Τραγική ειρωνεία, η κόρη της, πέθανε τρία χρόνια αργότερα. Βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τραγουδίστρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών προτού πνιγεί. Επανήλθε στη ζωή από τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών αλλά έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και παρέμενε σε κώμα για έξι μήνες.

Η Κρόφορντ τώρα εργάζεται ως γυμνάστρια και ζει μια ήσυχη ζωή με τη σύντροφό της, Lisa Hintlemann και τα δυο τους υιοθετημένα παιδιά. Όπως λέει, πιστεύει πως μέσω του βιβλίου της θα δείξει στον κόσμο τη Χιούστον που ήξερε και αγάπησε.

Γουίτνεϊ Χιούστον σχέση

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει 12 χρόνια σχέση και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και αποκάλυψε ότι έχει μία σχέση που κρατά εδώ και 12 χρόνια και την οποία έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα όλον αυτόν τον καιρό.

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη αστειεύτηκε με το γεγονός ότι δεν έχουν παντρευτεί με τον εδώ και 12 χρόνια σύντροφό της, λέγοντας πως όλοι τους λένε να μην παντρευτούν και πως έτσι είναι καλύτερα. Αποκάλυψε μάλιστα πως ο σύντροφός της και ο Δημήτρης Σταρόβας γνωρίζονται, χωρίς ωστόσο να πει ποιος είναι.