Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι κόρες τους μεγάλωσαν και είναι ίδιες η μαμά τους!

Τρομερή ομοιότητα!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι κόρες τους μεγάλωσαν και είναι ίδιες η μαμά τους!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μας δείχνουν τις κόρες τους που μεγάλωσαν και είναι... ίδιες η μαμά τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει γίνει viral μέσα από την εκπομπή του Star "Globetrotters" στην οποία συμμετέχουν μέσα από τους συχνούς και μεγάλους καυγάδες τους. Βέβαια και οι δύο κάθε φορά φροντίζουν να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι παρά τα καυγαδάκια τους!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Δεν ήταν πάντα ξανθιά! Δείτε την με το φυσικό της μαλλί και θα πάθετε πλάκα!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα τις οποίες βλέπουμε πολύ συχνά σε αναρτήσεις τους στα social media. Μάλιστα, ο "χαζομπαμπάς", Χάρης Βαρθακούρης έχει σχολιάσει στο παρελθόν πως οι κόρες του αποτελούν "τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του".

Μαζέψαμε λοιπόν μερικές φωτογραφίες των δύο κοριτσιών και σας τις παρουσιάζουμε! Η ομοιότητά τους με την Αντελίνα Βαρθακούρη δεν υπάρχει! Είναι και οι δύο πανέμορφες!

αντελίνα βαρθακούρη
χάρης αντελίνα παιδιά
βαρθακούρης αντελίνα κόρες

Αντελίνα Βαρθακούρη: Παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον ίδιο άντρα! Πιο όμορφη από ποτέ με το πέπλο στα μαλλιά! (Βίντεο)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον ίδιο άντρα! Πιο όμορφη από ποτέ με το πέπλο στα μαλλιά!

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγός του, Αντελίνα στο χθεσινό επεισόδιο του «Globetrotters» έπρεπε να κάνουν κάτι «τρελό».

Το αγαπημένο ζευγάρι κάθε εβδομάδα χαρίζει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές με τις ατάκες και τους τσακωμούς τους!

Ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρόνιδης αυτήν την φορά ζήτησε από το ζευγάρι να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του, γεγονός που τους ενθουσίασε!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Πόσο ύψος έχει η σταρ των Globettroters; Δεν είναι όσο νομίζετε!

Ο Χάρης Βαρθακούρης μάλιστα ανέφερε ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν αρχικά στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα στην Αθήνα και τώρα στο Λας Βέγκας.

Έτσι η Αντελίνα Βαρθακούρη παντρεύτηκε για τρίτη φορά τον ίδιο άντρα και απ' ότι καταλαβαίνουμε δε θα τον άλλαζε για κανέναν άλλον! Η ίδια επέλεξε ένα nude φόρεμα και ένα πέπλο στο κεφάλι, ενώ ο σύζυγός της ένα μπλε πουκάμισο και ένα παντελόνι.

Μπορεί η στυλιστική επιλογή της Αντελίνας να ήταν πιο απλή από τις προηγούμενες δύο όμως για ακόμη μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο: