Η Άντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"! Τον "δίκασε" με δύο λέξεις!

Τον έβαλε στη θέση του!

Η Άντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή

Τον "δίκασε" με δύο λέξεις η Άντζελα Δημητρίου! Η αγαπημένη τραγουδίστρια απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη σαν μία σωστή "λαίδη"!

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” ενώ απάντησε με τον δικό της τρόπο στα όσα έγιναν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την αποχώρηση της από το σχήμα.

Άντζελα Δημητρίου: Έριξε άκυρο στον Τσαλίκη on camera και τον έκανε Τούρκο! "Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια..."

«Στην κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us” θα είμαστε σίγουρα εγώ και ο Νίνο. Απ’ όσο γνωρίζω συζητούν και άλλα δύο μεγάλα ονόματα, αλλά δεν μπορώ να σας πω ποια είναι αυτά. Θα ξεκινήσουμε τον Γενάρη, αλλά δεν ξέρω ακόμη να σας πω αν η εκπομπή θα είναι live ή μαγνητοσκοπημένη. Η αλήθεια είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να είμαι μέλος σε κριτική επιτροπή ενός show ταλέντων, γιατί στεναχωριέμαι όταν βλέπω να κρίνονται νέα παιδιά.

Επειδή βγήκα στο τραγούδι χωρίς να έχω σπουδάσει, δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με τα νέα παιδιά που έχουν όνειρα. Ωστόσο, το “Just the 2 of us” είναι κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό και αποδέχτηκα τελικά την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος είναι πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ. Η πρόταση μου έγινε το καλοκαίρι, αλλά πρόσφατα συμφωνήσαμε και υπέγραψα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ερώτηση για το πρόσφατο συμβάν με τον Γιώργο Τσαλίκη στην πρεμιέρα της παράστασης “Η Παριζιάνα”, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το σχήμα, όπου επρόκειτο να συνεργαστούν οι δυο τους, η Άντζελα ξεκαθαρίζει τη θέση της με λίγα λόγια και σταράτα: «Δύο λέξεις έχω να πω, οι καριέρες δεν χτίζονται πάνω σε άλλα ονόματα. Ούτε χρησιμοποιούμε ονόματα και καριέρες άλλων για να διαφημίσουμε το μαγαζί μας».

«Βόμβα»! Η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Σαν «βόμβα» έσκασε η επίσημη ανακοίνωση του 4711 για την Άντζελα Δημητρίου και τον σάλο που ξέσπασε με τον Γιώργο Τσαλίκη!

Η είδηση ότι η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε ξαφνικά από το 4711, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ύστερα προκάλεσε πανζουρλισμό.

Στην συνέχεια η ίδια έκανε διάφορες δηλώσεις επί του θέματος και η έκταση που πήρε το όλο θέμα ανάγκασε τον Γιώργο Τσαλίκη, που άνηκε στο ίδιο σχήμα να κάνει με την σειρά του τις δικές του δηλώσεις σχετικά με το συνέβη.

Σε όλον αυτόν τον σάλο που έχει δημιουργηθεί το νυχτερινό μαγαζί, 4711 αποφάσισε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η επιχείρηση 4711 δηλώνει, μετά τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, ότι η συμφωνία με την κυρία Άντζελα Δημητρίου η οποία είχε γίνει από τον Ιούνιο του 2019, ήταν εξ΄ αρχής σαφής και ξεκάθαρη.
Θα εμφανιζόταν ως guest στο Live clubbing πρόγραμμα του μαγαζιού.

Ο λόγος της αποχώρησής της, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα μας κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ήταν η διαφωνία της σε δυο προσχέδια αφίσας. Παρ’ολο που έγιναν συζητήσεις να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, η οποία πάντα θα πρέπει να εξυπηρετεί το ιδιαίτερο concept του μαγαζιού, η Κυρία Δημητρίου δεν ήτανε διατεθειμένη να συζητήσει τίποτα περαιτέρω και αποχώρησε.
Ο κύριος Τσαλίκης δεν γνώριζε τίποτα και πληροφορήθηκε για την αποχώρηση της κυρίας Δημητρίου, απο την επιχείρηση.

Ευχόμαστε στην κυρία Δημητρίου καλή συνέχεια.
Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή νωρίς στο φιλόξενο χώρο μας να το ζήσουμε αλλιώς.

Με εκτίμηση,
4711.»

Δείτε την σχετική δημοσίευση: