Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση "κόλαφος" στη Μέγκι Ντρίο- «Στοχοποιώ γίγαντες, όχι...»

Η ατάκα "φωτιά" της παρουσιάστριας!

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση

«Στοχοποιώ γίγαντες, όχι...» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού! Η απάντηση "κόλαφος" στη Μέγκι Ντρίο!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία με τα σχόλια της Μέγκι Ντρίο για την Ναταλία Γερμανού και την απάντηση της παρουσιάστριας στο μοντέλο. Η μία απάντηση έφερε την άλλη και βαριές κουβέντες έπεσαν στο τραπέζι.

Μέγκι Ντρίο: "Δικάζει" τη Ναταλία Γερμανού δημόσια! «Δε με ξέρει αλλά βγαίνει και λέει διάφορα»!

Η Μέγκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The 2night show» είπε: «Δεν είπα κάτι για κιλά της Έλενας. Νομίζω ότι όλα τα παρεξηγούμε γενικά. Είπα απλά ότι το συγκεκριμένο ντύσιμο που είχε στην πρεμιέρα της δεν ήταν fit γι’ αυτό το σώμα που έχει τώρα. Εγώ θυμώνω και με τη Ναταλία Γερμανού γιατί δεν με ξέρει και από πέρυσι λέει κάποια πράγματα… Έλεγε ότι έψαχνα εκπομπή και κάτι τέτοια. Έπιασε αυτό το θέμα με την Παπαρίζου και το έκανε τόσο μεγάλο».

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να απαντήσει στη Μέγκι Ντρίο με τον δικό της τρόπο και να δώσει τέλος στην υπόθεση με ένα σχόλιό της. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται", η γνωστή παρουσιάστρια, αφού είδε το απόσπασμα από την εμφάνιση της Μέγκι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασε:

«Έχω κάνει αρκετή καριέρα στην πλάτη της Μέγκι…Στοχοποιώ γίγαντες -όχι τα φασόλια».!

Ναταλία Γερμανού: «Έπιασαν» την Παπαρίζου στο στόμα τους και δεν τους έδωσε ανάσα! Ποιος το τόλμησε;

«Έπιασαν» την Παπαρίζου στο στόμα τους και η Ναταλία Γερμανού δεν τους έδωσε ανάσα! Ποιος το τόλμησε και κυρίως... τι είπε;

Θα σας μεταφέρουμε αρχικά το... στόλισμα της Ναταλίας η οποία ανέφερε:

«Απλώς θα πω πως ήταν άκομψο και επειδή είσαι μικρό κορίτσι και είσαι σε ένα πάνελ δίπλα σε μια παρουσιάστρια που έχεις να μάθεις πολλά πράγματα και την οποία καλό θα ήταν να την έχεις για πρότυπο, όπως και την έχεις νομίζω, και πολύ καλά κάνεις και την έχεις, δεν ήταν ένα κομψό σχόλιο αυτό. Και θα σου πω κάτι σαν μεγαλύτερή σου, θα μπορούσα να είμαι και μητέρα σου, κούφια ώρα που τα ακούει. Δηλαδή υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί στη ζωή να αλλάξει.

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτο! Τον κυνηγούσε για να δει αν φοράει εσώρουχο! (Βίντεο)

Είναι τα κιλά. Τα κιλά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Τρως λίγο παραπάνω, παίρνεις λίγα κιλά, τρως λίγο λιγότερο χάνεις τα κιλά. Υπάρχει όμως κάτι που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Το ταλέντο. Η Έλενα γεννήθηκε με αυτό, το έχει! Κάποιες άλλες δεν θα το αποκτήσουν ποτέ. Τελεία». Ποια τόλμησε όμως και μίλησε για την Παπαρίζου;

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο μετά την πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου, είχε πει πως η γνωστή τραγουδίστρια έβαλε κάποια κιλά, ενώ ανέφερε πως τώρα δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της φάση.