Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε την μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε κανεις...

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε την μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε κανεις...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε επιτέλους τη μεγάλη ανακοίνωση! Δεν το περίμενε πραγματικά κανείς!

"Πάγωσαν" όλοι στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού με την ανακοίνωση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πριν έντεκα χρόνια ήταν άλλος άνθρωπος! Την είδαμε και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε!

Η γνωστή δημοσιογράφος έριξε μία κανονική βόμβα όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" είπε «Μου ήρθε μία πληροφορία… έχουμε παρουσιάστρια για το My Style Rocks… Το λέω…»!

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς ντόρος σχετικά με το ποια θα είναι αυτή που θα πάρει το ρόλο της παρουσιάστριας στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ και πολλά ονόματα έχουν ακουστεί. Μία όμως θα είναι η τυχερή και αυτή είναι η Κατερίνα Στικούδη!

Ευρυδικη Βαλαβανη: Η ανακοίνωση της για τον Alphatv! Έσκασε βόμβα!

Η ανακοίνωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Alphatv! Έσκασε βόμβα!

Σήμερα η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «καλύτερα δεν γίνεται» έριξε αυλαία και οι συντελεστές της εκπομπής ήταν εμφανώς συγκινημένοι!

Μετά το τέλος της εκπομπής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ήταν μέλος της ομάδας, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προασωπικό λογαριασμό της στο Instagrm, όπου μέσα στο κείμενο που την συνόδευε είχε μια «βόμβα» που σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Καλύτερα δε θα μπορούσε αν γίνει. Μία χρονιά υπέροχη, δημιουργική, γεμάτη όρεξη και διάθεση! Μία χρονιά που γνώρισα πολύ ωραίους «τύπους» που με υποστήριξαν σε όλα! @natalia_germnou σ’ ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου και τα όμορφά σου λόγια! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni & @harisgiakoumatos σας ευχαριστώ για τις στιγμές μας μπροστά και πίσω από τις κάμερες! @marykousoula με την γλυκιά φωνούλα σου στο ακουστικό μου! @olgalag σ´ευχαριστώ πολύ, απέκτησα μία καινούργια φίλη! Τον σκηνοθέτη της καρδιά μας, @periklisasproulias Τον Λεωνίδα... Σε όλη την δημοσιογραφική ομαδάρα της εκπομπής μας... @alexanderpriftis, @ilionana, @dimitra_mougopetrou, @marianna.georganti, @gwgwmpalh, @the_spaghetti_hair, @evelinanykta, @konstantinos_mihos, @eftichisgr, @frida_fk ... είστε απίστευτα παιδιά!
Μελίκα & Ελένη...
Σε όλη την παραγωγάρα μας Κεβόρκ, Αντρεα, Γρηγόρη, τα παιδιά στις κάμερες, στο control room και στον ήχο!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως θέλω να πω στον @alphatv, μία τηλεοπτική οικογένεια (πια) που με υποδέχτηκε και με αγκάλιασε αληθινά!
Καλό μας καλοκαίρι... τα λέμε ξανά από Σεπτέμβρη!»

Εμείς σταθήκαμε στην τελευταία φράση, «Τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβη», άρα η ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha ή θα την δούμε κάπου αλλού...

Δείτε την σχετική φωτογραφία: